Birthday girl

 • 30.09.2014
 • 16:12

Åh, herregud, da var lille meg fylt 18 år! Våknet opp til ballonger, en haug av roser, gaver og kaker. Kunne virkelig ikke hatt en bedre bursdag enn det jeg har hatt hittil ♥ Ikke nok med det leste jeg det forrige innlegget som mamma hadde skrevet til meg, og Gud hvor heldig jeg er som har en så fantastisk mor og familie. Jeg er virkelig takknemlig! Nå straks skal jeg til byen med mamma for å spise og hygge oss, senere kommer verdens beste jenter på besøk til meg! Planene for i kveld er å lage god mat, og selvfølgelig, popping av champagne i jacuzzien ;-) Gjør det på ekte vis, hehe!

Dere får ha en super dag videre, så blogges vi mer i morgen ♥

Gratulerer med dagen, Sofie <3

 • 30.09.2014
 • 08:55

Gjesteinnlegg av din mamma


 

I tradisjonen tro kommer en liten gratulasjon fra meg til deg her på bloggen. ♥   Tenk at i dag så er du 18 år - den store dagen du har sett frem til i "evigheter". Dagen da du er myndig og kan bestemme selv. Vel, det har du vel egentlig gjort ganske lenge allerede, haha, men du har alltid vært en fornuftig og grei jente. Jeg regner derfor ikke med at det blir de store endringene på den fronten, og håper du fortsetter å være den gode jenta du nå er.

 ♥ Det vakreste smykke
jeg har hatt rundt min
hals, er dine armer ♥

Du har alltid hatt bursdag i høstferien, på barneskolen var jo det alltid en liten katastrofe, i og med du da ikke fikk hatt med kake og ble sunget for på selve dagen din. Men nå er det vel ganske digg å ha ferie, eller hva?  Som seg hør og bør på en slik stor dag må vi jo feire den, og i dag skal du vel sove leeenge, men når du våkner så må du gå ut på kjøkkenet for der venter det en liten overraskelse. Og det kommer flere utover dagen...

♥ Får æ holde dæ i handa,
holde fast ei lita stund.
Slippe taket i alt anna
og bare holde uten grunn ♥

 

18 år har gått utrolig fort, og mange ganger drømmer jeg om at du igjen har blitt et lite nurk, og kommer løpende bort til meg med stabbende ben, smokken på snei og 10 hårspenner i forskjellige farger i hodet.  Du lyste alltid opp da vi kom å hentet deg i barnehagen, og var ivrig etter å fortelle om dagens begivenheter og vise oss ting du hadde lært. "Mamma, se nå" var vel den setningen som ble mest brukt på den tiden :-) Åh, det er mange slike øyeblikk jeg har "fryst" opp gjennom tidene, og vi har hatt utallige fine stunder sammen. Det har også vært tunge stunder, men disse har gjort oss sterkere og gitt oss et enda bedre samhold. Jeg kan si alt jeg har på hjertet til deg, du lytter og gir meg råd, og det samme prøver jeg å gjøre mot deg. Selv om jeg er din mamma, føler jeg vi også er skikkelig gode venner, som kan tulle og finne på mye moro sammen. Reisene til Egypt og London er noen av høydepunktene. Dette er noe jeg setter umåtelig pris på. Jeg er så stolt av deg, og føler pappa og jeg har gjort en god oppdragelse som har fått en så flott datter. Du er ikke bare vakker utenpå (mødre må få lov til å si sånt) men også innvendig. Du har alltid brydd deg om andre, tatt deg av de som ble stående utenfor, og er fremdeles like opptatt av dyrenes velferd.

♥  Jeg tenker på deg, selv om du ikke er hos meg
Jeg elsker deg på et vis som du aldri kommer
til å forstå
Jeg slutter aldri å bry meg, uansett hvor gammel du blir
Jeg kommer til å være der for deg, når ingen andre er det
Jeg kommer til å fange en granat, ta en kule, stå foran et tog
og be Gud ta meg i stedet for deg, mitt barn
Min kjærlighet til deg vil bestå i evighetens evighet ♥♥♥

Vi er utrolig heldige som har deg i livene våre, verden trenger sånne som deg. Du må huske på å nyte livet hver eneste dag, både oppturer og nedturer må til, det er de som former deg og gjør deg til en sterkere og bedre utgave av deg selv. Det er det som må til for å kunne oppleve ekte lykke og kjærlighet. Husk, det er i motbakker det går oppover ;-)

♥ Hvis du tror solskinn bringer deg lykke, da har du ikke danset i regnet ♥


Håper denne dagen vil gi deg glede og gode minner. Du får meg til å føle meg som verdens beste mamma - og den heldigste - fordi jeg har deg.

Elsker deg over alt på denne jord, jenta mi

 

GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE SOFIE

Jeg drømmer meg bort

 • 29.09.2014
 • 21:25

Ofte drømmer man om å reise til fjerne og eksotiske destinasjoner, til en liten perle med skyfri himmel, turkisblått vann og kritthvite sandstrender. Det nærmeste jeg har kommet hit er nok Thailand og Miami. Utfordringen ved disse destinasjonene er jo at det for det første er så utrolig langt, med timeslange flyturer må man også være borte minst en uke, helst to. Og så koster det jo så mye, særlig i Miami der det jo er så mye å shoppe, hehe!

Derfor tenkte jeg å drømme meg bort til et litt kortere og overkommelig sted - og jeg fant flere utrolig stilige spahoteller i Norden på hotelspecials.no
Fikk lyst til å reise NÅ og akkurat slik ser jeg for meg min neste drømmeweekend skal bli:


Jeg blir vekket med en enkel, men herlig frokost på sengen, og deretter beskjed om å pakke klær til en weekend på et hemmelig sted vi skal dra til om én time... (jaggu må jeg være rask med pakkinga)


Jeg ankommer hotellet og gud hvor idyllisk det ser ut. Får umiddelbart lyst til å avlegge badstuen et besøk før jeg hiver meg ut i bassenget.


Her skal jeg sitte og pønske ut nye blogginnlegg, så denne mannen må nok flytte på seg, haha.


Må ha litt avbrekk fra all tenkningen så jeg tar meg et lite bad før lunsj.Tid for lunsj - den skal inntas her!

 
Gleder meg til å teste ut disse fargerike vannbad og dusjene her.

 Siste stopp i spaavdelingen er massasje, nå skal jeg virkelig drømme meg bort - bokstavelig talt!For å kvikne til før middagen går jeg meg en tur ut på den koselige bryggen, men hvem går jeg sammen med?

 
Jeg har pakket med et stilig antrekk som jeg har tatt på og spaserer elegant ned trappen for å innta en bedre middag - selvsagt uten kjøtt.


Etter å ha storkost meg med god mat og sosialt samvær er det på tide å poste blogginnlegget, det gjør jeg mer enn gjerne her.

 
Man blir trøtt av spa og god mat - siste post på dagen er derfor senga. Kommer ikke til å slite med å sovne her - god natt og drøm søtt <3


 Hva synes dere? - Flere som kunne tenke seg et deilig spaopphold?

NB! Bildene er hentet fra flere ulike spahoteller i Sverige, du kan selv surfe rundt for å finne ditt favorittsted. Vil du på spaferie slik som meg kan du klikke på inspirasjon og spaweekend og så kommer alle spahotellene opp, blant annet disse over. Nettsiden er skikkelig enkel å bruke, man kan lett spesifisere søkene sine - hva med å satse på Secret Hotel (kanonpris og du får vite hotellet 48 timer før ankomst, tenk så spennende)

brekkie time

 • 29.09.2014
 • 16:37

Good dag! Hvordan har morgenen deres vært? Tipper de fleste av dere er godt i gang med dagen allerede, men jeg som har det med å sove lenge har dagen nettopp startet for meg. Her går det fremdeles i pysj, myke tøffler og fin musikk på spotify. Musikk er det som holder meg i gang i disse dager, i tillegg til dere fine lesere som oppmuntrer meg hehe :-)

For noen uker siden kjøpte mamma en juice maskin, som er veldig populær i huset for å si det slik! En kopp kaffe og en kopp juice er det jeg må ha før jeg drar på skolen, en ordentlig energiboost! I dag prøvde jeg ut en ny oppskrift og den smakte virkelig himmelskt. Tenkte å dele den videre med dere! Enjoy:
1/2 Galia melon

En halv kurv med grønne druer
1 lime
1
pære
Eks antall insbiter <3<3

Så det ikke godt ut? Hva er deres planer for denne mandagen?
Imorgen fyller jeg 18, jippi!!

unblogged outfit

 • 27.09.2014
 • 14:02

God lørdag ♥ Fant ut at jeg hadde helt glemt å poste dette antrekket, som jeg gikk med i forrige uke. Nå som høsten er godt på vei, endrer fargene seg og da synes jeg det er så fint med et lite hint av gult. Har fått mye inspirasjon på nett og diverse bloggere, så tenkte og bli flinkere på å prøve ut nye ting og dele inspirajsonen videre med dere!

Hvilke farger synes dere er finest nå om høsten?Amanda sov som nevnt tidligere hos meg og det ble desverre ingen apefilmer på oss.. Haha! Planene for i kveld er å møte jentene og være hos Sofie, det blir nok koselig. Men før det skal jeg en tur til byen med Miranda for å titte litt i butikker og muligens spise ute - det er jo så koselig! Kameraet blir selvfølgelig med :-) Ellers får dere ha en fin lørdag og helg videre! Vi ses ♥

autumn

 • 26.09.2014
 • 18:21

Da var det høstferie, alle sammen! Føles kjempegodt, faktisk akkuratt det jeg trengte nå hehe. På tirsdag fyller jeg 18 (!!), og frem til da er det litt diverse ting som må gjøres. Det blir heldigvis en rolig fredag på meg, Amanda kommer på besøk og vi skal lage god veggis mat, for er det noe jeg ikke har fortalt dere så mye om så er det at jeg ble vegeterianer denne sommeren! Kommer et mer utfyllende innlegg om det senere, men slik at det er nevnt :-) Skal også tvinge henne til å se to filmer med meg, jeg er en dyre elsker uten like og film om dyr er det beste jeg vet. Så i kveld står det to ape filmer på tur, haha!Når man går på skole i byen er det desverre liiiitt for vanskelig å ikke titte i butikker, så det ble med meg noen fine ting hjem :-) Hva er deres planer for ferien?

vixen blogawards 2015

 • 25.09.2014
 • 18:13

Nå er det endelig klart for en runde til med Vixen Blog Awards 2015! Jeg har tidligere vært nominert og kom til finalen i år som årets ungblogger (2014) og det var kjempegøy å få være med på noe sånt :-) Hadde satt kjempestor pris på om dere ville nominert bloggen min, men det er selvfølgelig helt opp til dere ♥ Hadde vært en veldig gøy opplevelse og noe jeg gjerne ville opplevd igjen!

---NOMINER MEG HER---

We all wear masks

 • 23.09.2014
 • 15:56

Hmm... Noen som vil gjette temaet for revyfesten til Bjørnholt i kveld?...Vinneren får en klem!

early birthday gift

 • 23.09.2014
 • 15:46

Om nøyaktig én uke fyller jeg 18 (wiii) og på søndag fikk en tidlig bursdagsgave av familien. Jeg var så heldig å fikk et nytt kamera fra Sony og jeg er så langt ikke annet enn superfornøyd! Et lite og nett kamera er det jeg har ønsket meg lenge nå, for selv om Canon kameraet mitt tar fine bilder er det rett og slett fortungt. Kameraet er enda helt nytt for meg og jeg er ikke vant til innstillingene, men så langt har jeg klart å endre lysstyrken så bildene blir fine og lyse, hehe. Edit: Kameraet heter Sony Nex 5-T.

 

Lille bebien ♥ En av de største grunnene til at jeg ønsket meg et nytt kamera er fordi det forrige kameraet jeg hadde var for stort og ha med seg. Jeg fikk ikke plass til kameraet i veskene mine, og det ble for tung å gå rundt med en tung skolemac og kamera hele dagen. Sony kameraet er så praktisk, dere! Kan ta det med hvor jeg vil, når jeg er en kjapp tur ute, på skolen, med veninner, hvor som helst. Skal alltid ha en liten plass i veska den, hehe :-)

Er nesten en barnelek å ta selfies med dette kameraet forresten, noe jeg husker var totalt umulig med mitt forrige. Så det er jo et lite pluss, vi bloggere mååå jo kunne ta selfies! Neida. Joda.


Hva synes dere om kameraet og har dere noen tips/råd til instillinger osv - ROP ut!

@ariadylanstudio

 • 22.09.2014
 • 17:27

Ellers, håper dere har hatt en superfin helg. For litt siden var jeg hos Aria Dylan og fikk fikset brynene mine. Jeg har vært hos han flere ganger, og nå lar jeg ingen andre enn han ta denne viktige jobben - ihverfall ikke meg selv, haha! Aria har lang erfaring, faktisk begynte han allerede som barn med å lære seg å fikse bryn og threading i morens frisørsalong. Det som er sprøtt er at du kommer dit med tilsynelatende lite bryn, deretter setter Aria til verks med både tråd og pinsett, farger og styler, og så går du ut igjen med mere bryn! Her kan dere se forvandlingen step-by-stepMamma var også med, hun tok threading i ansiktet. Det er litt vondt, men det blir så bra, foundationen sitter mye bedre når den ikke setter seg fast i små "dun". Det tar også lang tid før hårene våkser ut igjen, og ved bruk av threading får samtidig ansiktshuden en god massasje, i og med blodsirkulasjonen kommer godt i gang: Man blir litt rød etter denne behandlingen men det roer seg rask ned.Aria driver egen salong midt i smørøyet i Oslo. Salongen ligger i rett ved Egertorget og er lys og delikat.
Kundekretsen hans er variert med både kjentfolk og oss fra folk i Oslo til langt utenfor landets grenser, så man kan forstå han er dyktig og populær!


♥ Du kan bestille time hos Aria på nettsiden hans Øyenbryn.com. Hva synes dere?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits