Todaaays look

 • 31.10.2013
 • 23:19

God kveld, kjære lesere ♥

Nå er klokken 18:15 og vi kom inn for ikke så lenge siden. I dag var første shoppingdag og jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet! Fikk kjøpt meg en ny og døds fin vinterjakke, nye sko, masse klær og litt gaver til de hjemme. New York er ikke annet enn fantastisk og jeg elsker virkelig alt med dette stedet her. Det er en skikkelig spesiell følelse å gå i midten av Times Square, for alt er akuratt som på bilder og film! De som har vært her før, vet nok hva jeg mener. Det har begynt å bli mørkt ute, og så fort det er helt mørkt drar vi ut igjen. Tar med kameraet slik at jeg kan vise dere bilder senere! I dag er det halloween, og overalt i butikker, resturanter, cafeer og i gatene - ser man folk som har kledd seg ut. Satser på at det blir ekstra mye liv i kveld!

// bukse fra CarlingsHer ser dere forresten den nye fargen på håret mitt, er suuuperfornøyd og gjorde alt selv hjemme. Ble det fint?

FREMME

 • 31.10.2013
 • 15:46

Hei dere! God morgen :-)

Nå er klokken 10:45 her og vi skal straks dra ut for å spise frokost. Deretter venter det masse shopping!! Gleder meg utrolig mye, dere aner ikke hvor gira jeg er nå, haha!

Blogger fra mobilen nå, så dette blir bare et sjapt innlegg for å oppdatere dere litt. Tar med kameraet, så poster bilder når jeg er hjemme igjen! Blir nok litt seint innlegg for dere, med tanke på at tidsforskjellen er på 5-6 timer. Skal prøve å få laget utkast så ikke alt kommer om natten for dere! Ha en super dag :D

NYC NEXT

 • 30.10.2013
 • 15:39


//bilder fra sist gang jeg var der

Nå sitter jeg, mamma og pappa på Gardemoen - klar til avreise! Flyet går 16:15 så det er en liiiten stund igjen. Er fremme 22:00 amerikansk tid, og ca 04.00 norsk tid! Kommer nok til å være helt død når vi er fremme, det blir deeilig å komme frem og legge seg i hotellsengen. Gleder meg utrolig mye til alt det som venter meg de neste dagene, er også veldig spent på hvordan Halloween er der borte! Kommer til å drasse med meg kameraet over alt, så det blir nok en hau av bilder til bloggen. Sounds good?

Ha en fiiin dag videre så prates vi mer når jeg er fremme ♥

GI MEG INSPIRASJON

 • 28.10.2013
 • 21:30

Bloggere er jo ''kjent'' for å inspirere og motivere sine lesere, men nå trenger jeg skikkelig hjelp fra dere. Har virkelig 0 treningsmotivasjon og å komme seg til Sats er kanskje det som frister mest i verden for meg. I sommerferien hadde jeg masse motivasjon til å trene, jeg løp flere km hver dag og trente mye styrke. Følte meg mye bedre og hadde mer energi, men da jeg reiste til Spania datt jeg helt ut av treningen, og sitter igjen med 0 motivasjon. Har lite inspirasjon og er blitt alt for lat, utsetter treninger hele tiden og klager på meg selv etterpå. Hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne komme med råd og tips til å få tilbake treninsmotivasjonen, brae sanger å trene til, motivasjonsbilder osv.

DA HADDE JEG BLITT GLAD ♥ 

two days

 • 28.10.2013
 • 20:33

Heihei!

Om kun 2 dager sitter jeg på flyet på vei til New York, herregud som jeg gleder meg!! Tiden har går supertfort, føler det var i går jeg skrev at det var 2 uker til vi skulle reise og nå er det bare 2 dager. Jeg klager ikke, gleder meg kjempemye :-) Er virkelig klar for stor shopping, se nye steder og besøke NY igjen♥ Skal for første gang reise med tom koffert (nesten), slik at det ikke blir så altfor mye å ta med hjem igjen. Eller jo, det blir det garantert uansett - haha! Har skrevet en laaang liste for hva jeg skal handle, skal blant annet kjøpe de fleste julegavene der. Etter min mening er det mye mer spennende å få gaver som er fra utlandet!

Har du vært i New York før?

Bilder fra fredagen

 • 27.10.2013
 • 18:44

Hadde kameraet stående på bordet igjennom hele bursdagen, men det var faktisk ingen som tok bilder.... Så derfor blir det iPhone bilder, men det er vell bedre enn ingenting!:*

Jeg synes bursdager med tema er utrolig kult, det gjør jo det hele mye morsommere! Blir alltid skikkelig glad hvis jeg skal i en bursdag og får vite at det er et tema/dresskode. Temaet for bursdagen til meg og Ingrid var Highschool, og jentene dukket opp i masse forskjellig. Noen kledd ut som ''meangirls'', nerder, basketballspillere, pin up og mye annet kult! Fikk ikke tatt antrekksbilder for plutselig da jeg fikset meg var det 10 min til gjestene skulle komme... I kjent stil hadde jeg dårlig tid. Hadde i hvert fall på meg en stjerne topp, et skjørt, strømper og en rød bandana! Temaet for da jeg fylte 16 var sweet sixteen - princess! Blir nok å ha et tema når jeg fyller 18 også vil jeg tro

Denne helgen

 • 27.10.2013
 • 17:44

Har dere hatt en fin helg? ♥

Jeg har vært opptatt helt siden fredag, og derfor ikke hatt tid til å oppdatere dere. På fredag feiret jeg og Ingrid vår bursdag, og den ble vellykket! Vi var 30 jenter hjemme i stua mi (haha) og det virket som at de fleste koste seg. Det er litt slitsomt å være host i blant, men gøy er det også! I går var jeg først en tur på Storosenter sammen med Mathilde og det skjedde noe utrolig rart på veien dit. Jeg og Mathilde satt og pratet på t-banen, i det damen ved siden av oss begynte å ta bilder av meg og Mathilde. Vi turte ikke å si noe for hun virket litt sprø, men hvor rart er det ikke at en fremmed tar bilder av deg? Fikk sjokk, haha! Senere på kvelden møtte jeg Ziwer og var litt med han, og i dag har jeg for det meste bare slappet av.


Har forresten gjort noe veldig annerledes og nytt med håret mitt, her har dere en smakebit:

Viser dere bedre bilder i morgen, noen bilder fra bursdagen kommer i neste innlegg!

Sweet Seventeen - Highschool team

 • 24.10.2013
 • 21:20

God kveld!

I morgen feirer jeg bursdagen min sammen med Ingrid og vi har invitert en rekke babes - temaet for bursdagen er highschool! Er kjempespent på å se hva jente kommer til å ta på seg, det er så mye å velge mellom. Når jeg tenker på Highschool ser jeg for meg college jakker, bandana, røde lepper, cheerleadere, basketball spillere, store skjorter, barbies og nerder. Det er masse jeg forbinner med highschool, men likevel har jeg ikke bestemt meg heeelt enda for hva jeg skal gå med. Skal prøve å ta outfit før bursdagen starter slik at dere får se, hvis ikke så poster jeg det på lørdagen! Lar kamera stå fremme hele kvelden slik at jeg kan dele bilder med dere også, hvis dere ønsker det!

Hva forbinner dere med highschool?

Vippeextensions for enhver

 • 23.10.2013
 • 14:40

Som sikkert fler av dere har fått med seg, så har jeg fått satt på vippeextensions, og jeg har nå hatt det i flere måneder og er veldig fornøyd! Det har vel stort sett vært unge bloggere, meg inkludert, som har testet dette, så derfor tenkte vi at det kunne være en god ide å la noen som er litt "eldre" også teste dette. Valget falt på mamma, og det sa hun selvfølgelig ikke nei til! Hun har stadig klaget på mascara som renner, klissete make-up fjernere og at hun ser så sliten ut når hun står opp om morgenen. Mamma er 44 år, og har helt vanlige øyenvipper, de er ganske lange, men rette. Sånn sett et ideelt utgangspunkt for å sette på vippeextensions. Fredag fikk hun satt på vipper hos Lux Lashes i Karl Johan, av Denise!

Salongen er liten, lys og trivelig - helt perfekt for å føle seg velkommen i. Du kan få servert kaffe eller te før du legger deg ned på senga - klar for å bli "ny". Denise er svensk, veldig hyggelig og superdyktig i det hun gjør. Hun har medisinsk bakgrunn og er lisensiert på å utføre vippeextensions. Det er viktig å velge en profesjonell utøver, det finnes dessverre flere useriøse behandlere, og da kan man ende opp med gjenklistrede øyne - eller enda værre - alvorlige infeksjoner. For mamma tok selve behandlingen 1 time og tre kvarter, men vil variere med hensyn til utgangspunktet og hvor mange vipper man ønsker. Behandlignen er smertefri, og mamma har fortalt at hun syntes det var behagelig å ligge der. I en for mange stresset hverdag, er det veldig godt å kunne nyte noen timer med egenpleie, hvor man rett og slett bare ligger rett og ut blir stelt med. Mamma elsker de nye vippene hennes og det forstår jeg godt!Nå har mamma hatt vippeextensionene i 5 dager og er superfornøyd. Det beste er at hun føler seg så mye freshere, til og med om morgenen. Det er også veldig deilig å slippe å bruke mascara, og det er ikke gratis å kjøpe mascara og sminkefjerner heller, så denne luxusen kan man unne seg med god samvittighet! Om noen trenger tips til gave til mødre eller venninner - eller til seg selv - så er jo dette noe å tenke på, feks et gavekort hos salongen. Er du rask kan du få med deg oktober-tilbudet på 1.000 kroner for et helt nytt sett (har sett andre salonger tar helt opp til 1.900 kroner)

Adresse: Karl Johans gate 5, etage 4. mellom Bianco og souvenirbutiken
 
Tilbud:
Ett helt nytt sett med vipper 1000,- (1500,- normalpris)
Retouch mellom 2-3 uker (anbefales) 300,- (400,-)
Retouch mellom 3-4 uker 400,- (500,-)
Retouch mellom 4-6 uker 500,- 1t 15min (600,-)

Tilbudet varer frem til 31 oktober 2013.

Denise farger også så vippene uten ekstra kostnad på de som ønsker det, men da får man regne med ca 30 min lengre behandlingstid. Det avsettes alltid 2,5 time till ett helt nytt sett, men det tar ca 1,5 - 2 timer
Sjekk ut Facebook HER og instagram @Luxlashesoslo

Rainy day

 • 22.10.2013
 • 22:17

Det finnes lite som slår en regnværsdag hvor man ligger godt plasert under dyna, med favoritt serien sin på macen. På den andre siden, så finnes lite som er verre enn å gå drit kald og våt i pøssregn hjem fra skolen. Med andre ord: regn hos meg er både elsket og hatet! Har det med å miste paraplyer hvor enn jeg går, så derfor er det ikke så mye vits å ta med seg det. Må også invinstere i en ny vinterjakke, for den jeg har nå fra Nelly har en gigantisk hette som detter i ansiktet mitt, haha. Skal til byen med kjæresten i morgen for å se på vinterjakke, får satse på at jeg finner en fin en! Kjøper selvfølgelig uten ekte pels eller med fuskepels, og jeg vet at det er mange som sliter med å finne fine vinterjakker med fuskepels. Derfor skal jeg komme med noen fine alternativer til dere senere :-) Haha, noen som forsto meningen med dette innlegget her ? please tell meee

Dagens jakke fra Topshop. VELDIG praktisk i pøsregn hehehe ♥♥ Bukse og topp (?) Gina Tricot - sko dinsko


Regner det hos dere?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits