hold håret sundt

 • 29.10.2014
 • 16:27

Pleie er viktig for å holde håret sunt og jeg har fått en rekke spørsmål angående håret mitt. Extensions har det fort med å bli bustete og slitt, så her er mine beste tips til dere! Ikke alle tipsene er like orginale kan man si hehe, ser at de har gått igjen i mange blogger - men disse er faktisk de som fungerer for meg! Viktig å også huske på at man bruker riktig shampoo, balsam, kur og styling tilpasset håret ditt. Bruker jeg Volum shampoo kan jeg love dere at håret fyker til alle kanter resten av dagen, mens på mamma er det utrolig fint! ♥ Hjemmelaget hårkur - Dette pleier jeg å gjøre én gang i uken, for jeg føler det gir et bedre resultat enn de man kjøper i butikken. Bruker egg og olivenolje eller koker rosmarin. Bare å søke på nett for å finne ''oppskrift'' på diverse hjemmelagede hårkurer :-)

♥ Rettetang: Dersom du er avhengig av å bruke rettetang slik som meg, er det flere ting du kan gjøre for å forhindre at håret blir skadet. En bra og kvalitetssikker rettetang er viktig, samtidig burde dere aldri rette eller krølle håret uten å ha på varmebeskytter!

♥ Vask håret minst mulig. Her er jeg ikke den flinkeste, men det kommer seg. Prøver å dusje håret to ganger i uken og ikke mer (vanskelig), og hvis håret blir fort fett så er det fordi det er vant til å bli vasket oftere. Om du ikke dusjer like ofte, vil også håret bli vant til det og ikke bli like fort fett.

♥ Ikke gre håret når det er vått - da er det mer utsatt for skade og du kan dra av 'unødvendig' hår.

♥ Naturbørste - skader mindre på håret, Tangle Teezer er det jeg bruker og den kan fåes kjøpt her!

♥ Bruk hårolje!
Dette er det alle viktigste tipset mitt, hårolje er noe jeg bruker heeele tiden. Påfører alltid rett etter jeg har dusjet og litt utover dagen for å unngå at håret føles tørkt og bustete. Viktig å kun påføre oljen i hårtuppene og ikke resten av håret :-)My favorites! Selges her ♥ Var tipsene til hjelp?

wednesday inspo

 • 29.10.2014
 • 09:28

 


Da var det tredje dagen i uka, dere! Elsker å se på inspirasjonsbilder, så tenkte å dele noen bilder fra weheartit brukeren min. Den kan dere finne her, forresten ♥ Som dere kan se har det blitt gjort endringer i designet og det er en stor takk til Rikke som alltid hjelper meg! Storfornøyd som alltid, dere finner link til bloggen hennes i sidemenyen min. Headeren er forresten laget av Tanja :-)

Nå nærmer det seg Halloween, så etter skolen i dag bærer det til Mye Morro for leting av kostyme! Er ganske sikker på hva jeg skal kle meg ut som i år, det starter på bokstaven M. Personen som klarer å gjette riktig får linking, hehe! Ellers har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg holder håret mitt sunt, så jeg fant frem et gammelt innlegg jeg hadde skrevet for en stund siden som jeg poster på nytt. Tipsene funker så bra, følg med!

svar på spørsmålsrunden

 • 27.10.2014
 • 16:50

Hva er det som skjer med deg og Ziwer? Er det slutt eller holdes det hemmelig på sosiale medier?
Hm, forstår at denne situasjonen er forvirrende og at det er vanskelig å ''følge med''. Skal prøve så godt jeg kan å forklare dere! I alle forhold er det problemer, og noen problemer blir så store at det føles veldig håpløst og forsette å være sammen. Jeg fant ut raskt at jeg forsatt vil ha han i livet mitt, og vi er gode venner som møtes ofte og har det bra sammen på den måten :-) Hva som vil skje senere, det vet jeg ikke og det vil jeg ikke svare på. Men ja, det er forsatt slutt!

Hvorfor henger du masse med Ziwer og er med han så mye etter det han gjorde i mot deg? Det er helt feil.
Unnskyld meg, men sist jeg sjekket er det MITT valg og ingen andre sitt. Jeg gjør det som er best for meg, og det er å lære å tilgi og legge fortiden bak meg. For noen er det riktig å gå og glemme, men for meg er det viktig å huske men også tilgi. Jeg synes ikke noen skal utale seg om mitt forhold og hva jeg velger, for det er opp til meg og det er jeg som følger mitt hjerte.Jeg lurte på om du kunne dele noen tips, typen min skal til Magaluf med bare masse single kompiser. Hvordan skal man takle sånt? Håper du kan gi noen tips på det, trenger virkelig det. Det er ikke det at jeg ikke stoler på han, men jeg klarer ikke å forstå hvorfor han vil dra på en slik tur i det hele tatt.
Jeg forstår deg veldig godt! Det er alltid skummelt når den du er sammen med drar på en sånn ferie, men om du stoler på han så burde det ikke være et problem. Han vil nok dra for å ha det gøy med gutta, og hvis du ser det fra han sin side ville det vært kjipt om han ikke kunne dra fordi han har kjæreste. Om du forstår? Vi jenter tenker ofte feil og er beskymret for alt mulig, så mitt tips til deg er å stole på han du er sammen med og la han kose seg. Jeg forstår at det er en skummel tanke, men i et forhold møter man på slike situasjoner og da må man nesten bare takle det på best mulig måte! Lykke til :-)

Kan du fortelle litt om din opplevelse av videregående skole? Hadde vært fint å høre andres meningene og opplevelser
Videregående for meg var og er noe veldig positivt, det ga meg en sjanse til å starte på nytt med nye folk, nye lærere og ett nytt miljø. På videregående møtte jeg personer som i dag er mine nærmeste og jeg har blitt mye mer motivert enn hva jeg var på ungdomsskolen. Ungdomsskolen var den verste tiden i livet mitt, hvor jeg var utestengt og følte jeg ikke passet inn i noen av klassene eller i miljøet. Så overgangen fra ungdommskolen til VGS for min del var veldig positivt!

Hva er planene dine for neste skoleår?
Nei, om jeg bare hadde visst det selv haha! Sitter veldig fast, men tror det lander på friår :-) Har lyst til å ta med ett år pause, hvor jeg bruker tid på familie, venner, bloggen og meg selv. Et år hvor jeg får gjort meg klar til det store som venter, kanskje skaffet meg litt jobberfaringer osv. Så når jeg er klar, reiser jeg til England om ting går som det skal og studerer der!

Hva liker du best med høsten?
Fargene! Landskapet blir så mye finere med blader dalene ned mot bakken, sterke farger på trærene og det rolige motgangen mot vinteren. Høsten har vært favoritt årstiden min en god stund, det startet da jeg var liten og forsto at jeg hadde bursdag på den tiden (hehe) og så blir jeg mer opptatt av hvordan naturen rundt meg ble. Det er også mye lettere å kle seg fint om høsten enn om vinteren! Enten er det for varmt eller for kaldt, mens om høsten er akuratt passe. Haha, nå ble jeg helt gal her - ♥ høst ♥Hvordan har du det? :-) Du er nydelig!
Først og fremst, tuusen hjertlig takk! Så koselig at du spurte ♥  Jeg har det ganske bra for tiden, men jeg vil ikke si at jeg er lykkelig enda. Det er noe jeg håper jeg blir med tid!

Har du ingen problemer med venninner/vennegjengen? Er alt så koselig og harmonisk som det ser ut til? :-) Hvordan er miljøet i bussen din?
Altså, nå er vi jo en gjeng jenter og en gjeng jenter = alltids litt uenigheter. Men jeg vil si at vi ikke fremstiller vennskapet som noe bedre enn hva det er, jentene mine er utrolig herlige alle sammen og gode som gull! Miljøet i bussen jeg er med på er også veldig bra, vi kommer overens med hverandre og hver jente er spesiell og unik på sin egen måte! Er super glad for å kunne feire russetiden med disse babesa.Fortell sist gang du møtte på noen blogglesere og hvordan det var?
Sist gang jeg møtte på noen blogglesere hadde vi begge veldig dårlig tid, vi fikk knipset ett bilde og snakket litt sammen før begge måtte løpe hver sin vei. Men det er en hendelse som er veldig morsom som jeg fortelle dere om! Det var en gang jeg var usminket, gikk i joggis og var med pappa på Oslo City. Plutselig kom det bort en ung gutt som spurte om jeg kunne signere........ kebaben hans! Hahaha, det var like rart som det høres ut og noe jeg kommer til å huske lenge. Vi pratet i en halvtime og han var så interissert i bloggen og hvordan jeg var som person. Det er så koselig når folk kommer bort og faktisk snakker med deg! Kunne hatt de lengste samtalene med blogglesere, så det er bare å komme bort om dere ser meg ♥

Må virkelig bare si at jeg syntes du er veldig pen. Du sminker deg bra og jeg føler selv at jeg sliter litt med å få det til fint, så bare lurte på om du hadde noen tips eller kunne vist hehe. Du er virkelig pen. Kan du lage sminkevideo?
Åååh, så nydelig du er! Tusen tusen takk :-) Jeg skal få det til, men hver gang jeg setter meg ned for å filme er det alltid noe som dukker opp. Enten så pøs regner det ute og lyset blir dårlig, mangel på minnekort, tomt batteri, glemt igjen sminken hos en venn o.l. Men dette burde jeg da klare å få til snart :-)

 

Håper dere likte svarene!

spørsmålsrunde:

 • 26.10.2014
 • 18:39

Nåå har jeg hatt veldig mange innlegg om spørsmålsrunde, som bare har havnet lenger og lenger ned på bloggen.. Til slutt har jeg rett og slett glemt at jeg satt i gang en for ikke så lenge siden. Så, da gjør vi det bare sånn at jeg starter en ny en og svarene kommer enten i morgen eller på tirsdag. Litt ettersom hvor mange spørsmål det kommer inn :-) Spør om alt dere lurer på!

 

Image and video hosting by TinyPic

fav sweather

 • 26.10.2014
 • 16:39Genser fra Nelly, Fanny Lyckman sin kolleksjonn ♥ Åh, den har vært en favoritt lenge hos meg! Har ikke sett mange andre med den og den passer så bra til et enkelt antrekk. Buksen er fra Topshop, kåpe fra Mango og de faste skoene mine - her! Bruker de til så og si alle antrekk, de passer til alt og gir meg noen ekstra cm høyde, hehe! Men nok om det.

I dag er jeg lenket fast til skrivebordet mitt, med en haug av papirer og bøker som må leses igjennom. Jobber med en stor særoppgave i norsken, vi har jobbet med prosjektet i flere uker og flinke bloggpia ssbk har enda ikke valgt seg bøker. Uff! Så fort jeg har bestemt meg for et tema, kommer jeg på et nytt ett som jeg heller vil lese om, og slik går det. Så dagen i dag skal brukes på å finne et tema, gjøre research, rydde rommet og få lest og svart på mails. Hva skal dere i dag? :-)

dagens antrekk

 • 25.10.2014
 • 18:29


Jakke sheinside, smykker gina tricot, kjole og strømper h&m // lue, bag og sko fra Nelly.no  ♥
adlinks
Hva synes dere om antrekket?

fineste årstiden

 • 25.10.2014
 • 18:18


God lørdag, dere! I dag ble jeg vekket av solskinn i ansiktet, noe som var utroolig deilig. Det har regnet i en uke i strekk og jeg har savnet solen virkelig, spesielt nå som det er høst! Dro ut og tok noen bilder til dere, blir ikke bakgrunnen dødsfin med alle disse høstfargene? Åh, hadde det vært opp til meg hadde høsten vart mye lenger hehe.

I dag skal jeg ut med jentene og feire at vi slapp dekknavn her om dagen, det blir nok veldig gøy :-) Antrekk kommer om noen få strakser, så følg med! Hva gjør dere i dag?

Maleficent 2015

 • 24.10.2014
 • 11:06


♥ I et land langt, langt borte. Gjennom skogen, bak forheksede tornekratt og visne roser vil du nærme deg tronen med jentene som regjerer. Vi forhekser alle som trosser oss, kom litt nærmere og du vil se. Med et kyss av tornens giftige kraft, blir du også det ♥

Da har vi endelig sluppet dekknavn dere!! Hehe, dette er noe vi alle jentene har ventet lenge på og det er nå det hele starter :-D Var ikke bare bare å holde dette skjult, fikk så lyst til å spre det til hele verden med en gang! Dekknavnet vårt er Maleficent og dere kan finne siden våres her! Hadde vært veldig snilt om dere ville ta en titt og like, eventuelt dele videre. Snart kommer det en video fra slippsfesten og en konkurranse - VENT DERE :*

Smell opp låta i HD!
Dere finner oss på instagram @maleficent2015, facebook Maleficent 2015 og snapchat Maleficent2015!

Hva skjer nå?

 • 22.10.2014
 • 16:03

Hei snups! Her får dere en liten teaser, for hva vil skje nå? Følg med!

autumn leaves

 • 21.10.2014
 • 14:47

God tirsdag, dere! Nå er høsten snart over og de fleste bladene har lagt seg fint på bakken. Oslo er en fargerik og fin by nå, og jeg elsker å pakke meg inn i store varme skjerf og myke cardigans. Høsten er en liten favoritt må jeg si ♥


// Sko fra Nelly , adlink her

Snart er vi halveis i uken og jeg har allerede lagt planer for dagene som venter. Bilder til ny header er noe som har blitt utsatt en stund pga det dårlige været i Oslo, men det skal jeg få unnagjort så fort som mulig. Sminkevideo og hårvideo venter på sin tur og :-) Ellers, om det er noe mer dere ønsker her på bloggen, rop ut! Holder på å skrive et personelig innlegg, noe som blir både skummelt men godt å poste. Har masse inspirasjon når det gjelder klesstilen og store planer om å bli flinkere til å blogge ordentlig! Så håper dere vil forsette å følge bloggen min videre og gjerne gi konstruktiv kritikk ♥

Hva skal dere i dag?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits