Don't be a chicken, be MAD

 • 30.11.2013
 • 12:00

God morgen ♥

I går var jeg ute sammen med jentene og feiret Meron som har bursdag om noen dager! Det var utrolig koselig, vi dro først til henne og senere ut for å spise på Fridays. Bursdag må være noe av det koseligste jeg vet om! Brukte mitt nye røde skjørt som jeg har fått fra Madlady, har det samme i lilla fra før så måtte bare bestille et til! Nå som det går mot juletider er det ekstra fint med noe rødt også. Er lenge siden jeg har gått med JC så de tok jeg på, og hver gang jeg går med de blir jeg stilt spørsmåler: ''Gjør det ikke forferdeli vondt å gå med dem?'' Svaret er nei, de er utrolig nok gode å gå i! Hadde heller valgt følelsen av å gå i slappe converse, men med tanke på hvor høye de er det null stress!


Skjørtet finner dere HER!

 

Hashtags: #mote #hverdag #rødtskjørt #madlady

mine favorittserier

 • 28.11.2013
 • 19:01

Frustrerte Fruer. Dette er en serie hvor man blir glad i karakterene (i hvert fall jeg), og showet har virkelig ALT. Serien er morsom, romantisk, spennende, trist og skummel. Jeg har sett alle sesongene 2 ganger hver, og jeg tror virkelig ikke at jeg noen gang kommer til å gå lei. Skuespillerne er kjempeflinke, og det skjer noe spennende i hver eneste episode. Tror aldri jeg har grått og ledd så mye av en serie før! Jeg elsker hovedrollene og det føles nesten ut som at jeg kjenner dem, haha. Gråt mer av siste episode av frustrerte fruer enn hva jeg gjør av titanic, sier LITT! Alle sesongene HER

Pretty little liars. En utrolig spennende og superbra serie, noe jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at de neste episodene skal komme ut, men de kommer ikke ut før januar :-(.. Det handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Episode 1 starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Det er ikke den eneste meldingen de får, for å si det slik. Serien er allerede spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer. Har sett fler av episodene om og om igjen fordi de har vært så sjokkerende og spennende, denne serien anbefales!! Både morsom, søt, skummel og spennende. Dere får sett alle episodene HER.

♥  L.O.S.T - for meg den beste serien noen sinne. Okei, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forklare denne serien, den er veldig vanskelig å forstå og så fort man tror man vet noe, tar man heelt feil. Lost er en serie jeg har sett på mye når jeg var yngre, og så sett den på nytt når jeg var blitt eldre - så denne serien har virkelig festet seg i meg. Den er utrolig bra og INMARI spennende! Den starter med en flyulykke, hvor flyet styrter på en øde øy. Ikke alle overlever, men de som gjør blir videre med på noe helt sinnsykt. Det dukker opp store avsløringer og hemmeligheter om øyen, syke ting man aldri kunne tenke seg til. Jeg vil anbefale denne serien for de som elsker spenning, den er virkelig verdt å sees! Jeg begynner nesten å grine når jeg ser på bilder fra serien, flere av scenene er så inmari triste og vekker minner hos meg. Husker så godt da jeg, mamma og broren min satt i stuen og så på Lost sammen, og jeg gjemte meg under teppet fordi jeg synes det var så skummelt. Kjærlighet oppstår på øyen og alt handler om å overleve. Så fort jeg er ferdig med PPL skal jeg definitivt starte å se denne serien på nytt! Dere kan se episodene HER

The vampire diaries. Dette er serien jeg følger med på nå, og jeg må inrømme at jeg likte den fra første stund. Serien får meg til å både le, gråte og den kan skremme vettet av meg. Noen ganger er serien utrolig romantisk og søt, mens andre ganger gir den deg frysninger. TVD handler om småbyen Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser holder til. Serien tar hovedsakelig for seg en kjærlighetstriangel mellom Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Første episode viser Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Man blir godt kjent med Elena og hennes liv som ikke akkuratt blir kjempe enkelt utover i episodene. Dere kan se alle episodene HER!


Hvilken serie er din favoritt? Jeg har også sett alle sesongene av 24, melrose place (anbefales!!!) og Grey's Anatomy!

Det er lov til å være stolt av seg selv

 • 25.11.2013
 • 21:36

Vi mennesker kan være kjempeflinke til å gi andre komplimenter, men hvor flinke er vi egentlig på å gi oss selv ros? Dette er noe jeg er utrolig dårlig til og det vet jeg at mange andre også er. Vi er så opptatte av å se på de rundt oss, at vi fort glemmer oss selv. Å gi et kompliment til seg selv og å tenke bra om seg selv er noe vi mennesker er nødt til å bli flinkere på. For det er nemlig lov til å være stolt av seg selv! Gjennom ett liv opplever man mange ting, ting man aldri kunne trodd at en selv kunne oppleve eller ting man alltid har ønsket å oppleve. Jeg vil at dere skal ta dere tid til å legge igjen en kommentar, og fortelle meg et par ting dere er stolte av. Det kan være de minste til de største tingene, jeg leser alt!

Jeg er stolt av meg selv. Jeg har opplevd mange fantastiske ting som jeg har jobbet hardt for å oppnå. Jeg har gått igjennom oppturer og nedturer, men jeg vil tro at til slutt vil alt være verdt det. Bloggen min har forbedret seg enormt i løpet av de siste årene, når jeg ser tilbake på gamle antrekk får jeg nesten fnatt. Lyset, vinklene, stilen, poseringen og redigeringen - alt er feil! Har fått oppleve masse i gjennom bloggen, fått muligheter jeg aldri ville fått ellers. Tilbud om å få være med på TV, vært på radioen, blitt kjent med mange nye mennesker, fått prøvd nye produkter, vært på premierefester, meetandgreets, lært masse om økonomi og PR, fått tilgang til steder jeg ellers ikke ville fått tilgang til og mye mye mer! Jeg er kjempestolt over å være nominert i Vixen Blog Awards, for det viser bare at jeg har kommet mye lenger enn før. For 1 år siden ville det vært 0 sjans om å bli nominert, mens i år skjedde det! Er utrooolig takknemlig for at dere titter innom bloggen min, skulle faktisk ønske jeg kunne gitt dere alle en stor bamseklem, hihi♥De som mener at jeg fortjener å vinne Årets ungblogger i Vixen Blog Awards, kan stemme på meg her! Jeg blir utrolig glad for hver eneste stemme og det betyr kjempemye for meg! Man kan stemme hver 12 time frem til 31.Desember. Jeg er så spent på hvordan det her går, hvordan jeg ligger an og i det hele tatt om jeg har en sjans. Det er nominert så mange andre fine bloggere, jeg har litt av en konkurranse! Men satser på det beste, så får det gå som det går

forever 21

 • 25.11.2013
 • 15:30

Her er første innlegg om innkjøp fra New York, og dette har visst mange ventet på, så først ut er hva som var i de gule posene fra Forever 21! Forever 21 er amerikansk og derfor er det ekstra billig å handle nettopp i USA! Vil si det er som en mellomting av H&M og TopShop. Flaggskipet - hovedbutikken - ligger på Times Square og er nesten døgnåpent. Den er på 4 store etasjer så det er bare å sette av tid. Var innom butikken 3-4 ganger fordi jeg aldri hadde nok tid til å få se igjennom alt. Butikken er virkelig HUGE!

I tillegg til klærene kjøpte jeg leggings, smykker og ringer, men det kommer det bilde av senere!En utrolig knæsj men stilig blondetopp i blå. Favorite ♥Søt blondeshortsSøtt kort blondeskjørt og et langt maxiskjørtMyke gensere med trykk og gode strikkegensere som varmer i vinterkulda - og det er ikke noe angorapels her, nei!I antrekket over så brukte jeg genseren "Lover not a Fighter" og det lange shortsskjørtet - alt fra Forever 21

♥ Her ser dere genseren og skjørtet fra Forever 21Ikke lett å beherske seg i denne butikken, her er en vest, 2 skjorter og 2 jakker!

Pudderrosa jakke, jeg elsker denne såååå mye allerede. Favoritt nr 2 ♥
Hva synes du om dette innkjøpet?

 

#mote #innkjøp # Forever21 #NewYork #billigeklær

en aldri så liten godnyhet for den neste mnd

 • 24.11.2013
 • 21:07

#God søndagskveld kjære lesere, håper dere har hatt en fin helg ♥ Tenkte å dele med dere at jeg nå jobber med å få til noe superbra til dere - som jeg håper dere vil like! Jeg skal ha en julekalender på bloggen, noe jeg aldri har hatt før men som jeg har misunnet andre bloggere for å ha. Har lyst til å gi noe tilbake til dere supre lesere, så jeg jobber nå med å få inn flotte gaver dere kan vinne i kalenderen.

Det går fort mot jul og jeg elsker stemningen frem mot jula. Har vært så heldig å få hjemmelaget kalender av mamma hvert år, det er jo så koselig! Kjenner den gode følelsen av å sprette opp av sengen hver morning og løpe mot luken for å se hva man får, husker at i helgene så var alltid gavene litt større enn de andre, haha! Bare så det er sagt så tjener jeg ikke noe selv på det her, og alle produktene jeg får går til kalenderen. Men jeg tjener forhåpentligvis fornøyde lesere - og hva er vel bedre enn det?

I løpet av de nærmeste dagene så kommer jeg til å røpe gavene dere kan vinne - så følg med på bloggen :-) 

Sounds good?

#konkurranse #julekalender #godenyheter #jul #gaver

long hair, don't care

 • 24.11.2013
 • 15:38

Herregud som jeg vil tilbake når jeg ser på disse bildene her, og se HVOR LANGT HÅR JEG HADDE! Kan ikke huske at jeg har hatt så lange extensions før, må ha vært for en liten periode. Når man er ofte hos frisøren og endrer hårfrisyren ofte, er det lett å glemme hva man har hatt, hehe. Jeg har i over ett år brukt min faste superflinke frisør, Isabelle hos Karlsson Barlindhaug og jeg har hatt mange forskjellige frisyrer. Nå har jeg ombre som jeg også bare elsker, akkuratt den fargen jeg har hatt lyst på lenge. Nå har de også fått inn ombre extensions hos KB, og neste gang skal jeg få satt på slike, nå er mine farget.  Natt til i dag har kjæresten sovet over og vi skal snart sette på en film. Vi er begge ganske slappe så det blir nok en veeeeldig rolig søndag på oss begge. Ellers må dere ikke glemme å stemme på meg i Vixen blog awards, man kan stemme hver 12 time HER! ♥ Har aldri blitt nominert til noe lignende før så dette er veldig stas for meg! 

New In - sheinside

 • 23.11.2013
 • 13:53

God lørdag fine lesere!

Her forleden kom det en diger pakke til meg med bud på døra. Det var ganske sent på dagen, og jeg lå og sov.. Våknet med at brak av at ringeklokka dirret og Bruno bjeffet som en gal. Det er så sykt flaut når noen ringer på døra, og det absolutt ikke er tid for å sove! Så jeg tok på meg badekåpa og åpnet døra, og der sto det et bud fra DHL. Er det noe jeg elsker så er det jo pakker, så da ble jeg plutselig veldig våken og pakket ivrig opp posen. Her ser dere hva den inneholdt, 6 utrolig fine plagg fra sheinside.com - elsker høstklær og de er så myke og gode å ha på. En anne bra ting er at flere av plaggene koster under 200 kroner, og da betaler man ikke noe mva/toll, men husk å del opp bestillingen om du kjøper flere plagg, det er fraktfritt.  Du kan også gå inn på importkalkulatoren til tollvesenet og sjekke hva du må betale HER.


En utrolig deilig asymmetrisk jakke bestilles HER


Denne supersøte innejakken bestilles HERDenne søte Mikke Mus genseren bestilles HERKuul sort genser bestilles HERStilig jakke i beige og sort bestilles HERBatman genser bestilles HER                                                                                                          // Sponsede produkter - ærlige meninger

Ha en super lørdag ♥


Hva synes dere om plaggene?

#mote #sheinside #klær

 

Hvorfor henger "alle" ut Acneskjerfene - hvem er egentlig værstingene her?

 • 22.11.2013
 • 20:32

Det har stormet mye i media etter videoklippet hvor angorakaninene brutalt ble ribbet for pels, og den videoen er uten tvil helt forferdelig. Det er mange bloggere som har skrevet om dette, inkludert meg. Innlegget finner du HER. Flere leverandører, bla annet Acne og HM, har blitt mye omtalt, og jeg har derfor sjekket ut litt mer fakta. For er virkelig Acne en av værstingene? De har fått mye "pepper" og folk truer med å brenne skjerfene og så videre. Folk tar jo helt av, bør man ikke vær litt mer sikker før man går ut med bastante påstander?Bruker Acne angorapels?
Når det gjelder Acne skjerfene er de fleste laget av 100% lammeull. Jeg har sjekket på nettsiden og alle skjerfene jeg så var av 100% lammeull, silke eller 100% ull (det sto ikke noe om angora). Men jeg vet også de har hatt angoraskjerf, men de mest populære "bloggskjerfene" har vært de med ull. Når det gjelder gensere så vet jeg at Acne har solgt mange angoragensere, men nå finner jeg ingen på nettsidene, antakelig forde de nå er fjernet. De fleste strikkegenserne der har mohair, ull og kashmir, og dette er ikke fra angorakaniner. Men selv om Acne har solgt produkter med angora, så betyr det ikke automatisk at de har fått dette fra de fæle pelsfarmene i Kina. Det vet vi ikke. Så derfor ville jeg sjekke litt mer og jeg kontaktet Acne. Her er hva de svarte:

 Jeg synes svaret viser at de bryr seg, på den annen side er det også klart at de jo må bry seg, når dette stormer som værst, og de har sikkert fått flere henvendelser enn fra meg. At de nå har stoppet all angoraprodukter frem til de får 100% visshet om at angoraen ikke er fra disse horrible farmene, synes jeg vitner om at de faktisk tar ansvar og at de er totalt imot slik behandling av dyr!  I og med at jeg ikke finner noen angoraprodukter på Acne sine hjemmesider vitner også om at de står for det de har sagt. Linken til feks Schimla skjerfet er nå fjernet, og du finner ikke produktet! 

Så jeg synes vi skal avvente med å henge ut Acne for å være en av værstingene, før vi har flere fakta på bordet, eller hva?

Det viktigste er å få STOPPET disse horrible farmene, og dyrevernalliansen vil sette igang tiltak mot Kina - de er de som er værstingene!

Er du ening med meg?#acneskjerf #angora #debatt #dyremishandlig #kanin

Konkurranse og julegavetips fra Beautytrend.no

 • 22.11.2013
 • 19:20

Nå er det på straks på tide å starte på julegavene, og på beautytrend.no har de allerede kjørt i gang november kampanje, som betyr reduserte priser på varer + gavekort. Her kommer mine beste tips til gaver, dersom du ønsker å handle noe derfra!

Beautytrend

Beautytrend.no utfører alt fra voksing, hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger, negler, permanent makeup, permanent hårfjerning med IPL (se deres meny) og også botox og restylane.
Deres filosofi er at det er kunden - det vil si oss - som bestemmer hvilke behandlinger de skal ha på menyen. De følger hele tiden med på nye behandlinger, trender og utvikling av eksisterende behandlinger for hele tiden å tilby så gode og effektive behandlinger som mulig.


Ovenfor kan du se alle de fantastiske mulighetene man kan gi en god venninne, tante, bestemor eller søster som julegave i år. Husk - det er heller ikke noe problem å gi din far, bror eller kjære en god massasje til jul.
 
1. Farging vipper/bryn
Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Anbefaler å farge vipper og bryn om man skal på ferie, spesielt hvis du skal til et sted der det er mye sol. Beautytrend.no farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig av hårtype.

2. Ansiktbehandling
Føl deg som en dronning eller konge mens en annen gjør jobben. Om man gir bort en behandling, kan personen unne seg noe godt. Komme bort fra litt stress, og få en dypere rengjøring av huden.

3. Negledesign
Hvem er ikke opptatt av vakre negler døgnet rundt eller manikyr med et deilig håndbad?

4. Kroppsbehandlinger
Her kan du også skjemme bort dine nære og kjære med kroppsmassasje.
 
Har fikset en liten mulighet til dere! Dere kan vinne et gavekort på verdi 250,- Alt du trenger å gjøre er følgende:
1. Lik deres facebookside her
2. Send epost til: kontakt@sokblogg.no og fortell med 3 ord hvorfor akkurat du bør vinne! Vinneren blir kontaktet på epost 1.desember 2013

//Sponset
Masse lykke til ♥

 

Har du begynt med julegavene enda?


#konkurranse #mote #julegaver "spabehandliger

vixen meet and greet

 • 22.11.2013
 • 16:15

I går kveld var jeg på vixen meet and greet, for å bli kjent med de andre bloggerne som har blitt nominert. Det var utrolig gøy og kjempestas å få være der! Ble kjent med fler søte bloggere, og har fått mye mer inspirasjon til blogging nå. Ble også veldig inspirert til hva jeg kan gå med videre, ettersom at det var fult av motebloggere der! Dro rett til butikken og kjøpte en bukse jeg så en jente bruke der, den var bare eeeelsk. haha! Så jeg får all min inspirasjon fra bloggere :-) Tok følge dit med søte Agnes, kjærestene våres kjenner hverandre så derfor ble det mye å snakke om! Hadde aldri møtt henne før, men hun er virkelig suuuper herlig. Elsker å bli kjent med nye mennesker og det ble jeg virkelig i går!Har det med å alltid se i feil kamera, blir stresset og sier ''hvor skal jeg se?? hvor skal jeg se?''

Må innrømme at jeg ble litt (hehe) starstruck da jeg så Kristin, hun var sååå hyggelig!!


Hvis dere ønsker, så kan dere stemme på bloggen min HER

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits