<3 Mali love

 • 30.11.2014
 • 14:45


Nå er det en liten stund siden jeg har oppdatert dere angående bussen, og nå er vi ute med sang nr.2! Det er så koselig å være med i en buss med så mange herlige jenter og det er ingen andre jeg ville feiret russetiden min med, enn med disse gode girlsa. Det blir kortere og kortere tid til russetiden starter og jeg kjenner at jeg både er spent og gira på eventyret som venter oss, hihi. Men i mellom tiden er det bare å smelle opp låta og følge med på alt det morsomme som skjer fremover! Har allerede vært noen konkurranser på gang og jeg kan røpe allerede nå, at det kommer mange fler!Hva synes dere? Flere som er på buss i går? :-)
♥ FØLG OSS på Facebook HER, Instagram @Maleficent2015, Snapchat Maleficent2015

sunday funday

 • 30.11.2014
 • 14:03


.. Haha, tidenes med orginaleoverskrift - eller? Vell, kan ikke skryte av at fantasien er på topp tidlig søndag, hehe. Nå har jeg nettopp våknet og jeg hadde planer om å ta noen bilder til dere, men det endret seg sjapt da jeg kom til badet og møtte på et troll i speilet. Jeg ovedriver ikke når jeg sier at håret sto til alle kanter og at verken en lue eller en hårstrikk kunne kamuflerer trollet. La meg med sminken i går kveld, noe jeg våkner opp og synes er like dumt hver gang. Mascara nedover ansiktet, ett bryn igjen (haha!!), sjollete flekker på puten og ja.. Det ble visst et bilde fra arkivet i dag da ;-) Ikke noe ''I woke up like this'' i dag, nei!

I dag er det søndag (no shit) og jeg har planer om å få unnagjort en del ting. Skal gjøre ferdig et bloggdesign, filme til skoleprosjektet, rydde rommet, øve til rettslære prøve og gjøre ferdig historie framføring. Så, nå er det bare å starte! Dere får ha en fin søndag, dere ♥

morning, its saturday

 • 29.11.2014
 • 15:32

God morgen ♥ Dette innlegget skulle ha blitt postet mye tidligere, haha. Desverre glemte jeg helt å forsette å skrive det, i stede ryddet jeg rommet og kjøkkenet. Flink? Nå er Nora på vei til meg og jeg gleder meg utrolig mye til å se henne igjen. Vi har faktisk ikke møttes på 5 uker, og de som har lest bloggen min en liten stund vet nok for nære jeg og Nora er! Så blir koos å catch up etter tiden :-) I kveld vet jeg enda ikke hva jeg skal, skal få tatt noen bilder til dere og vist frem litt nytt osv. En rolig lørdag med andre ord!

Hva skal dere i dag?


Black Friday

 • 28.11.2014
 • 15:08

Riktig god fredag! Og det er ikke hvilken som helst fredag  - det er jo BLACK FRIDAY! Det betyr masse salg på nettet (og i butikker) så da er det jo bare å slå til - det er jo snart jul. Her er et utvalg med nettsider som har masse rabatter- check it out;-)

MakeupMekka

 

A-hjort.no
 Nelly.com

 

Coolstuff.no

 Zalando 

X-lifeDustin home Dette er bare noen eksempler på hva du kan finne på nettet.
Har du ikke startet julegaveshoppingen enda, kan du gjøre et kupp i nå - mange har også tilbud hele helgen :-)

 

favorite earings

 • 26.11.2014
 • 20:40

Herregud, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg fikk angående håret mitt! Det var koselig å høre :-) I samme slengen fikk jeg en del spørsmål om ørdedobbene jeg hadde på bildene, så tenkte jeg kunne fortelle litt nøyere om de! Jeg skrev et innlegg om perleøredobbene lenger ned på bloggen, som dere kan lese her.

Perleøredobbene
har jeg fått tilsendt fra en ny nettbutikk som heter a-hjort.no ♥ Øredobbene er laget av designeren Stina A og er i fargen fersken og består av 2 ferskvannsperler. Det unike med disse er at man kan ta av den ene perlen, slik at man kan variere bruken - supersmart!

Her ser dere øredobben uten den øverste perlen. Jeg prøvde å se hvordan det ville bli med en sterkere rosa farge øverst og synes det ble heelt nyydelig!

Ble det ikke fint? Med disse perleøredobbene kan jeg mikse helt ettersom hvilken anledning jeg skal på. Man kan også sette den ene perlen bak øret, så får man en tøff look.  Er så fornøyd at jeg går rundt å viser de til alle, haha :-) Øredobbene fåes kjøpt HER, kr 1312,- for 2 stk og noen lignende, fra Pernille Corydon, som er en del billigere får du HER Kr 649,- for 2 stk. Husk at disse øredobbene er laget av kjente danske designere, materialet er sterling sølv og perlene er enten ferskvannsperle eller forgylt - derfor koster de også noe mer, men da får du også noen unike smykker som du vi føle deg spesiell i.

I samarbeid med A-hjort.no så får som nevnt tidligere, alle leserne av bloggen min 10% på alle smykkene til Stine A. Bruk rabattkoden SK10SA som dere setter inn i rabattkodefeltet ved utsjekk/kassen!

Hva synes dere om smykkene?

new hair @hendrixhair

 • 26.11.2014
 • 15:50


.. Som dere kan se har jeg fått ordnet håret mitt, av min vakre frisør Isabelle! Jeg er strååålende fornøyd med både hårfargen og lengden på håret! Isabelle satt på tape extensions og farget/stusset håret mitt. Det var så godt å bli dullet litt med, hehe :-) Sist jeg var hos Isabelle farget jeg det veldig mørkt, som jeg og var fornøyd med, men jeg fant ut raskt at jeg savnet det lyse. Nå har jeg fått fine lyse striper og håret er faktisk en del lysere enn hva det ser ut på de øverste bildene! Isabelle er min faste frisør og jeg blir (som nevnt hundre ganger tidligere) super fornøyd hver gang jeg er hos henne ♥ Hun er utrolig dyktig, og om jeg må sitte i stolen litt i mens fargen sitter i, gjør det ingenting. Vi skravler i vei om mote, hva slags kjoler vi skal bruke til diverse anledninger og lignende. Det er så koselig å ha en frisør man kommer så godt overens med!

Isabelle holder til hos Hendrix Hair på Frogner og for bestilling/priser kan dere ta en titt her.  Hva synes dere?

design ditt eget deksel!

 • 26.11.2014
 • 14:52

Hei dere! Åh, endelig er jeg ferdig med særemne. Gud, det føles godt. Nå gjenstår det en prøve og to presentasjoner (?) så er jeg straks ferdig! Ble ferdig med oppgaven kl 11 i dag, dro hjem og fikk ordnet det jeg skulle. Men, en ting jeg har glemt en stund er å vise dere dekselet mitt, som jeg fikk designe selv hos Case App.no! Case App er en nettside hvor man kan designe sine egne Iphone eller Galaxy S3 deksler, for en billig penge. Hvor kult er det ikke å kunne designe dekselet sitt? Med for eksempel et koselig og minnefult bilde, deg og noen veninner, et kult sitat eller lignende? Her er det bare å bruke fantasien løs og mixe det slik man vil :-)Mitt deksel ble designet for en liten stund siden, hehe, men det tok ikke lang tid før jeg fikk det i posten! Synes det er så trivelig med rask frakt, slik at man slipper å vente så lenge :-) Dere kan designe deres egne deksler herHva synes dere?

Instagram: redigeringstips nr.1

 • 25.11.2014
 • 20:37

I løpet av de siste mnd har jeg fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine på instagram, så tenkte jeg kunne vise dere i et eget innlegg her :-) Nå har jeg tatt for meg de spørsmålet flest har spurt om, som er:

HVORDAN FÅ HVITE RAMMER RUNDT BILDENE?


1. Åpne bildet du vil bruke i appen Afterlight. // 2. Beskjærer bildet med "square-effekten", slik at bildet blir kvadratisk. // 3. Lagre bildet!4. Åpne det beskjærte bildet i appen Squaready (gratis). // 5. Trykk på den firkanten bildet har markert, der kan du velge i mellom bredden til rammen. Jeg pleier å bruke bredde nr2. // 6. Last opp bildet på instagram!

Tenker å komme med instagram tips og redigeringtips generelt en gang i uken, så om dere lurer på noe angående afterlight, photoshop eller andre apper - rop ut!

NLY icons x Lily Aldrigde

 • 25.11.2014
 • 13:20

kjole her // veske her // sko her

Øredobber her // kjole her // sko her

topp her // bukse her // sko her

Turban her// Topp her // Bukse her // sko her


Herreguud, nå var det mye fint inne på Nelly! De har nylig slippet en kolleksjon i samarbeid med Victoria's Secret modellen, Lily Aldrigde. Nå fikk dere en god smakebit på kolleksjonen, men jeg kan love dere at det finnes utrolig mange flere looks og utvalg! Jeg skal definitivt bestille med meg noe hjem, nå som det nærmer seg julebord og nyttårsfeiringer, kan det være fint å ha noen party antrekk på lur. Hva synes dere? :-) Om ikke lenge skal jeg en tur til frisøren og få fikset håret mit.. Gleder meg til forandringen!

new design... again!

 • 24.11.2014
 • 18:48

Woop woop, nå har jeg gjort en del endringer til og kan endelig si meg godt fornøyd! Headeren er inspirert av Caroline M, en enkel fin skriftfont slik at fokuset ligger på innleggene. Dette virket som den mest fornuftige løsningen, med tanke på at jeg aldri klarte å bestemme meg for hvordan jeg ønsket at headeren skulle være, haha! Har også gjort noen endringer i kommentarfeltet og selve bredden på bloggen :-) Nå gjenstår det bare at jeg blir flinkere til å ta bilder og oppdaterer bloggen oftere, så er jeg nok på rett kjør får vi håpe!

Ellers, litt kveldsinspirasjon mens vi er i gang:Dere må gjerne komme med tilbakemeldinger på designet nå også :-) Skal prøve å få til litt snøfnugg og julestemning her på bloggen, så det blir nok bra!
♥ Hva synes dere?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits