Ups and Downs 2014

 • 30.12.2014
 • 22:04

Da er nok et år passert - 2014  - og jeg har opplevd utrolig mye dette året. Tenkte å dele et par minner med dere - både oppturene og nedturene, for alt er ikke bestandig fryd og gammen, tror vel det gjelder de fleste, eller hva? Og uten nedturene, vil vi neppe verdsette oppturene like mye heller. Uansett, jeg ville ikke vært noe foruten (tror jeg) for det former en til den en er, og man lærer forhpentligvis av sine feil!

Året startet superbra, med en utrolig flott tur til London med Ziwer og min kjære mamma ♥ Et utrolig fint og godt minne!Senere var det tur for Vixen Blog Awards, hvor jeg hadde vært så heldig å bli kåret som en av finalistene i årets ungblogg. Dette var utrolig gøy og en veldig morsom opplevelse, hvor jeg ble bedre kjent med andre bloggere og fikk se mange nye fjes!
// bildene lånt fra Wa2wo

 Januar i seg selv var alt i alt en veldig fin måned, jeg var veldig glad og var ofte med veninner og familien. Jeg satt pris på det jeg hadde og hadde mange fine minner og opplevelser i vente!Utover februar og mars jobbet jeg mye med skole og hadde mange morsomme prosjekter på gang. Min nydelige bestemor var så snill og sto modell for en oppgave jeg fikk 6er på og er enda veldig fornøyd med bildene! Temaet var musikk og hva slags minner en kan assosiere det med :-) Jeg er glad for at jeg jobbet hardt for jeg lærte veldig mye av det, også!


PINKPARTY med Vixen! Dette var utrolig gøy og Miranda var med meg på eventet. Møtte en rekke herlige mennesker, legger ved noen bilder jeg av hvor fint de hadde gjort det der:

 

17 mai. En herlig dag med bussjentene og en utrolig fin feiring. Husker at jeg koste meg veldig!

 ..Så gikk det i mot sommereren og vi møtte på månedene juni og juli. Denne sommerferien gikk til fine opplevelser med familien og veninner, vi jentene dro blant annet til Spania på jentetur, som var utrolig gøy! Har aldri ledd så mye og funnet på så mye gøy som hva vi gjorde da :-)Turen gikk videre til Kroatia med familien, bare en uke senere og jeg var..... brun og glad!! Jeg savner dette utrolig mye og alle minnene fra sommeren kommer tilbake når jeg ser på bildene.. ♥ Det var utover/ etter sommeren at ting ble vanskelig og problemene dukket opp, men jeg er uansett veldig glad for at jeg fikk opplevd mange fine minner i alt det vonde uansett!

Etter sommeren gikk jeg på en smell og gjorde feil, jeg oppførte meg annerledes og forandret tankemåten min. Jeg er glad for at jeg i dag har lært mye av dette og tatt det som en god erfaring. Jeg har endelig funnet meg selv og vet hvilken jente jeg har lyst til å være og hvordan jeg vil fremstille meg selv. Jeg vil ikke fremstille meg selv på noen annen måte enn den jeg er og jeg takker for det livet jeg har fått og all lærdomen jeg bærer med meg! Etter sommeren fylte jeg også 18 år og ting begynte å gå oppover. Den siste tiden har det ikke skjedd mye, men jeg har reflektert mye over det siste året og jeg har bestemt meg for å ta med meg alt jeg har lært og alle minnene, men så fort vi går inn i 2015, vil jeg legge 2014 bak meg.

Har dere hatt et fint år?

 


Image and video hosting by TinyPic

Gjør et kupp hos MakeupMekka

 • 27.12.2014
 • 22:36

Tenkte å tipse dere om at MakeupMekka nå har et gigantisk lagertømmingssalg. Januar nærmer seg med stormskritt og MakeupMekka synes ikke det er spesielt moro med vareopptelling. Derfor vil de selge ut mest mulig nå, så det ikke er så mye å telle. Det er jo bra for oss - for dette betyr mange flotte produkter til stor rabatt, helt opp til 80% på utvalgte produkter. Kampanjen varer til i begynnelsen av januar, så her må en være rask.

Jeg har selv mange produkter fra MakeupMekka, og jeg elsker dem. Jeg liker spesielt godt at de ikke bruker unødig mye emballasje, slik at produktene blir billigere og mer miljøvennlige. Selvsagt er de helt fri for dyretesting. Produktene nedenfor er de jeg bruker mest, og flere av de er nå på salg.

 

 

 

 For the face - Primer, Foundation & Blush

 
Flawless Foundation 69,- // Pudder 129,- // Blush 29,- // 3 ulike Primere 100,-

 

For Your Eyes Only

 
Øyenskyggtrio 129,-  // Mascara 50,- // Highlighter 29,- // Brow gel  39,- // Kostesett (4 stk hvite)  149,- // Sort eyeliner 99,- Eyeshadow magnet 99,-

 

 For Healthy & Kissable Lips

 
3 stk lipgloss 129,- // 3 stk leppestifter  129,- //  Leppestiftpenn 99,- // Kit m/ leppeskrubb, leppepomade, lipgloss og penn 129,-  //  3 stk Leppepomader 99,-  //  adlinks

 

Du finner hele utvalget av salget HER

 


Image and video hosting by TinyPic

 

#makeupmekka #salg #lagertømming #sminke #makeup #adlinks #ssbk

Julegavene

 • 27.12.2014
 • 18:27

Heihei, håper dere har hatt en fin julefeiring. Det har vært mange som har spurt om å få se gavene jeg har fått, så jeg har knipset i vei et lite utvalg. Selv om det er stor stas å få gaver, er det viktigste for meg i julen å være sammen med familien. I år fikk vi også besøk av tanten min fra Sverige og hennes familie, og det er jo ekstra koselig. Vi fikk også dilla på å spille quiz via Kahoot - det var kjempegøy, særlig de "hjemmelagde" quizzene som hele familien kastet seg over. Det morsomste var nesten alle de syke nicknamene som vi laget, flere egner seg ikke på trykk, haha.  Er det flere som har prøvd Kahoot?

Velvel, her er i alle fall noe av det jeg var så heldig å få til jul, må visst ha vært ekstra snill i år siden jeg fikk så mye fint:-)

Objektiv til SONY NEX kameraet - 50mm f 1,8 - som skal ta fine nærbilder og slipper inn mye lys.Enda et objektiv - dette passer til Canon kameraet. Pannekjakeobjektiv - 40mm og f 2,8 som gjør at jeg kan få med litt mer på bildet enn med 50mm

 

Klokke fra Michael Kors
 

Herlige skjerf 

Elsker alt fra the Body Shop
 Ting & Tang 

Smykker


Hva har dere gjort i de siste dagene?

 


Image and video hosting by TinyPic

christmas eve in pictures

 • 25.12.2014
 • 16:45


Vi startet kvelden med å pynte oss til gjestene skulle komme og bilder må man jo selvføglelig ta! Fine mamma og pappa til høyre ♥

Og en veldig viktig ting med julaften er jo maten, det må være nok og det skal smake godt! Heldigvis sto flinke pappa for matlagingen og reddet oss alle, hehe. Vet ikke hva som ville ha skjedd om jeg sto bak maten, woopwoop.


Julemat er noe av det beste jeg vet, og som jeg har nevnt smått her på bloggen har jeg vært ''vegeterianer'' i et halvt år nå,  unntak: spiser fisk. Grunnen til at jeg er ''vegeterianer'' er pågrunn av at jeg ikke støtter måten dyrene blir behandlet på og slaktet på. Dvs at jeg _kan_ spise kjøtt, hvis dyret har levd et fint og godt liv og dør momentant/humant. Siden det var jul hadde pappa fått ordnet dette, slik at jeg også kunne spise kjøtt med resten av familien. Det var veldig uvant å spise kjøtt etter så mange mnd uten, men tenkte jeg skulle skrive litt om det i tilfelle noen lurer! Kjøtt er ikke noe jeg kommer til å spise, med mindre det er en veldig spesiell annledning (som jul) og da er det store krav som må settes før det går inn i munnen min, hehe!


.. Etter en god middag og dessert, var det tid for å gi og åpne gaver. Mamma var veldig ivrig som dere kan se (hehe) og den beste følelsen er å se hvor glade noen blir av gavene du gir dem. Det gir en helt spesiell glede, er dere ikke enige? Om det sto i mellom å gi gaver eller å få, ville jeg helt klart valgt å gi! For da gleder jeg meg selv og noen andre ♥♥♥♥Det var ikke mange bildene desverre, men alt i alt var dette en superkveld! Jeg er så takknemlig for den fantastiske familien jeg har rundt meg, all gleden og humoren vi sprer videre til en og en annen. For meg handler julaften om samhold, å være med de menneskene som alltid har vært der og selv om julestemningen ikke var helt på plass, var det en fantastisk julefeiring. Håper dere alle koste dere masse! Bilder av hva jeg fikk kommer i morgen :-)

 

Image and video hosting by TinyPic

første juledag

 • 25.12.2014
 • 16:21Da var det første juledag, dere! Håper alle hadde en superjulaften ♥ I dag tok jeg meg selv i å skru av alarmen kl 12.00 og dra den helt til kl 15.00. Jeg var såå sliten og måtte nærmest bli dratt opp av sengen for å våkne, haha! Disse mørketidene gjør at jeg går rundt og er søvnig konstant, noen som også har det slik? På bildet over her har jeg forresten på min nye pysj, fra Bikbok. Den er utrolig søt og virkelig himmelsk å ha på seg! Den er så god å ha på seg at jeg vurderer å gå i den på middagen i kveld. Neida. Joda. Kanskje?Noen bilder forberedelsene i går! Mamma som sto for dekking av bordet og hun imponerte nok en gang! Synes det er så koselig med ordentlig julepynt og lange bord med fint servise på. Ble desverre lite kamera bilder i går, men tenkte å vise dere noen bilder jeg tok underveis med mobilen min Honor6

Hva skal dere i dag på første juledag? :-)

 


Image and video hosting by TinyPic

 

 

Merry christmas

 • 24.12.2014
 • 22:07

God jul, herlige lesere!! Åhh, for en fantastisk kveld dette har vært. Jeg har kost meg enormt mye med familien, spist herlig mat, gitt og fått gaver og rett og slett slappet helt av. Å være rundt familien er noe jeg har trengt veldig! :-) Tenker å oppdatere dere med bilder fra hele dagen i morgen, samt vise dere alt det fine jeg fikk, hvis noen ønsker å se! Fikk blant annet en super fin klokke, som allerede er en stor favoritt. Antrekket jeg har på meg i dag er nytt og er fra SixKisses, så viser dere bedre bilder i morgen av det og.

Ha en strålende kveld, alle sammen! God jul

 

Image and video hosting by TinyPic

messy ponytail

 • 22.12.2014
 • 18:12God mandag, dere! I så og si hele dag har jeg ligget som en dass på soffaen, med chips pose og en varm kakao. Det er så deilig med ferie! Jeg kunne ikke ligge sånn hele dagen da (I wish), måtte fikse meg litt for nå straks skal jeg på juleshopping med fineste Derya :-) Kjolen jeg har på meg over her er fra SixKisses, min nye favoritt ♥ Passer perfekt til noen høye hæler på fest, eller noen strømper til en casual look! Ser nå at jeg kanskje burde ha valgt en sort bh.. Hmm, da får jeg løpe å skifte, før turen går videre! Ser dere forresten de nye vippene mine? Her har jeg ikke på noe mascara!

Dere får ha en strålende kveld senere :-)

good night

 • 21.12.2014
 • 22:58//gamle bilder

God kveld dere! Ble visst ikke noe julebord på meg alikavell, pappa kom hjem fra USA og da måtte jeg selvfølgelig være med min herlige familie! Var veldig koselig å se min kjære pappa igjen, etter å ha vært borte i nesten 2 uker . . ♥ Sminkevideo og look blir uansett postet i morgen som planlagt, gleder meg til å vise dere! Denne gangen SKAL dere få høre stemmen min, hehe. Rart at det har vært et tema i så mange år, nå føler jeg nesten litt ''press'' for å skuffe dere, haha! Nå skal jeg se litt på TWD og sove. Vi blogges i morgen :-)

morning inspo

 • 21.12.2014
 • 12:59

God morgen, fine lesere! I denne helgen har jeg kost meg utrolig mye, feiringen av Amanda på fredag var velykket og det var kjempehyggelig å bli kjent med venninne hennes! En gjeng fine og flotte jenter, rett og slett :-) En annen grunn til at jeg har kost meg ekstra mye er nok fordi det endelig er ferie! Nå er alt som har med skole å gjøre ute av hodet mitt og det er så deilig å være ferdig med alt, (sorry kontaktlærer om du leser dette). I kveld er det også julebord med bussjentene, noe jeg har gledet meg til lenge nå! Hadde et stort håp om at vi skulle få det til, så når vi endelig fant et sted å være og planleggingen av mat osv ble satt i gang, ble jeg veldig fornøyd! Må jo samles med bussjentene før jul . . ♥ Kommer til å oppdatere dere med både antrekk og sminkelook senere i kveld, hvor dere får sett de nye vippene og neglene mine. Samtidig skal jeg filme hvordan jeg sminker meg, så den videobloggen kommer i løpet av uken! Høres det bra ut?

 


Image and video hosting by TinyPic

friday friday

 • 19.12.2014
 • 15:43

Heihei! Den som klarer å gjette hvilken sang jeg tenkte på da jeg skrev overskriften, får en stoor klem, hehe. I alle fall, nå er det endelig ferie og i kveld skal superherlige Amanda feires. Hun fylte 19 år i går (!!) og det blir så koselig å se bursdagsbarnet mitt ♥ Amanda er en av mine nærmeste veninner og vi har utrolig mange morsomme (og syke) minner sammen. Hun var blant annet med i Spania og woow, det ville ikke vært det samme uten den latinske baben der!!I dag tok jeg og Mariem en spontar tur innom en skjønnhet's salong like ved henne, vi fikk fikset både negler og vipper som jeg skal vise dere bilder av i morgen! Er utrolig fornøyd og det er så deilig å ha fått ordnet seg litt nå som det nærmer seg jul :-) Nå må jeg sjappe meg i dusjen før turen går videre til Miranda, hvor vi skal fikse oss. Liker å ha god tid til å pynte meg, slik at det ikke blir noe stress. Vi blogges i morgen! Hva skal dere i dag? Xoxo

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits