Bloggen er flyttet!

  • 09.08.2015
  • 20:13

Hei hei! Ser at det enda er lesere som trykker innom her, så jeg vil bare informere om at jeg ikke blogger her mer, men på sofiekvelland.no! Jeg håper dere vil følge meg videre der, det hadde gjort meg uendelig glad!


Jeg har blant annet laget et innlegg om hjemmelaget fruktis, romvideo og masse mer spennende! Ta en titt! ♥
- SSBK

jeg slutter

  • 05.08.2015
  • 16:17

Etter en lang reise på 4 år, slutter jeg som blogger på blogg.no.Det har vært en ære å være blogger her hos blogg.no, men noen ganger blir man eldre og ønsker seg et eget sted. Jeg har opplevd så mye fint med denne bloggen og jeg har erfaringer jeg vil ta med meg videre for resten av livet. Jeg kommer til å huske alle de fine tingene og en hver fin kommentar jeg har fått. Dere lesere var der alltid for meg når jeg trengte hjelp, dere visste når jeg skulle på ferie, dere visste hva jeg hadde på meg, dere brydde dere alltid og flere av dere har fulgt meg siden jeg var 13 år. Så kjære blogglesere, nå vil jeg ta farvel - fordi jeg har fått meg et nytt sted!

Jeg kommer til å blogge på mitt eget sted, sofiekvelland.no og jeg gleder meg til å forsette dette eventyret videre med dere. Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra, og jeg håper så mange som mulig vil følge med videre ♥


Husk også å følge facebook siden min ---HER--- hvor jeg legger ut masse spennende!

- SSBK

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits