New in: Speedy 25

 • 21.07.2015
 • 15:59
Som flere av dere kanskje la merke til i forrige innlegg, er jeg så heldig å ha endelig fått meg en LV veske! Denne har jeg siklet etter lenge og jeg synes det er viktig med en veske i god kvalitet. Flere av mine tidligere vesker har blitt så slitt ut at de har revnet, så endelig har jeg spart opp nok til å invistere i en med bra kvalitet! Mange synes nok at LV vesker er for dyre, det er jeg forsåvidt enig i og jeg kommer nok ikke til å kjøpe flere, selv om de alle er dødsfiine. Men, jeg synes det er mer enn okei at jeg unner meg en som passer til alt!

Var den ikke fin?

New in - athen!

 • 09.07.2015
 • 19:13

Hei og good torsdag, alle sammen! Nå er jeg tilbake igjen i Norge og det føles både godt og vondt. Reisen hjem i går var mildt sagt forferdelig, jeg kastet opp på flyplassen og følte meg utrolig dårlig hele dagen. Tror nok det er varmen som slo meg ut, for jeg har forsatt litt feber og er veldig slapp. Når man er syk er det alltid greit å være hjemme, synes jeg, så at jeg ble syk siste dagen får vell bare gå :-)I Athen ble det selvfølgelig litt shopping her og der, og innkjøpet tenkte jeg å vise dere nå! Jeg kom også hjem til en haug av Ebay pakker, som jeg viser dere i morgen. Vet at mange har spørsmål angående bestilling fra Ebay, så mer om det da!
Litt sminke er alltid nødvendig, eller hva? Hehe. Nydelige neglakk fra OPI, bronzer og lipliner fra Smashbox, dag & natt krem fra Lumene og to lipglosser fra Clarins! Alt fra Tax Free!
Mine nye og freshe solbriller fra Marc Jacobs, som jeg tidligere har vist dere i et antrekk! Disse kjøpte jeg i en av tax free butikkene på Gardemoen:-)
Nå som jeg har satset for fullt når det gjelder trening, måtte jeg ha noe nytt å trene i! Et kjempekult treningsett fra Adidas som jeg er stoor fornøyd med :-)


Et sommerlig og søtt antrekk fra Dolce!
Clutchen dere også har sett tidligere, fra Michael Kors. Kjøpt på Gardemoen!
Ny krølltang som skal gi afrikanske krøller, som er helt nyydelig! Gleder meg til å teste den ut :-D


Denne silkekåpen skal jeg visere dere bedre bilder av i morgen, for den er virkelig helt nyyydelig. Bare se på fargen! Fra Riccovero <3


Belter er noe jeg aldri har invistert i før, så da måtte jeg jo kjøpe noen nye! Hehe
Nydelig jakke i fargen <3rosa<3
Og til slutt to par nye sko!

Hva synes dere om innkjøpet?

Penger spart = Penger tjent?

 • 17.06.2015
 • 18:37

.. I så fall ble jeg veeeldig rik her om dagen, hehe!
I helgen har jeg vært opptatt med MK eksamen (som jeg fikk 5 på, skryte skryte), og jeg og mamma skulle til byen for å ta bilder til eksamen. Jaggu meg ramlet vi over Markedsdagene på Karl Johan, og er det noe jeg og mamma elsker så er det å kjøpe dyre klær til en billig penge! Vi fikk det også litt morro med parkeringen, i og med mamma tok i bruk Easy Park appen for første gang. Ganske smart egentlig, når du ikke har peiling på hvor lenge du skal parkere - for å si det sånn så måtte vi be om ekstra tid hele 4 ganger, haha! Vi hadde ikke kommet lengre enn 200 menter (nærmere bestemt på Kouture i Karl Johan) før første forlengesle måtte iverksettes!

Vi har kost oss masse, og fikk tak en flere godbiter som jeg tror blir sommerens favoritt. Vi kjøpte såppas mye at vi fylte et klesstativ, og for alle disse plaggene betalte vi kun 3350 kroner. Originalprisen er 10300kr, så det var virkelig et kupp! Mamma tuller hele tiden med at penger spart er penger tjent, haha!

Her er noe av det jeg kjøpte i butikkene på Karl Johan - som forøvrig var like full av folk som om det skulle vært 17-mai!Noen av de nydelige kjolene jeg kjøpte! De får dere se bedre bilder av i helgen, tenkte å lage en video hvor jeg viser hvordan de sitter på:-)
Nytt ID mineral pudder! Disse er favoritter hos meg, synes de er så gode å ha på ansiktet, ettersom de ''smelter'' inn!

 

Resten viser jeg dere senere! Nå skal jeg rydde klesskapet og Nora er på besøk:-)
Hva synes dere?

New in from rome

 • 05.06.2015
 • 15:42

Hei og good fredag ♥ I dag sov jeg helt til kl 14:10, som var sinnsykt deilig. Haha herreguud for en døgnrytme jeg har, men det er jo så deilig å sove lenge!! I dag skinner solen i Oslo by og jeg skal straks få på meg noen sommerklær og ta turen ut - men først må jeg vise dere to skatter mamma kom hjem med. Mamma og pappa var nemlig på ferie i Roma for å feire 20 års bryllupsdag og kom hjem i går!Jeg og mamma deler jo på alt fra sko, klær, sminke og vesker - og derfor er jeg så heldig å få låne disse to skjerfene av henne. Var de ikke fine?
Ha en super dag, så blogges vi om litt!

New in:

 • 18.04.2015
 • 14:12


Hei og god lørdag, sunshines! Nå er det på tide å vise noen av mine nye klær fra Junkyard, og senere kommer det en video hvor jeg viser frem alle favorittene! Junkyard.no er en side med et utrolig stort utvalg av både fine & kule klær, for både jenter og gutter! Jeg er helt frelst av det store utvalget og er helt i lykkerus når de har salg - haha!

Her er mitt siste innkjøp derfra:'' Superstar Supercolor Pharrel'' - her
Lignende Gympose ''Clouds'' - her 

Leggings - ''LDN Printed''  her!

Hoodie - Liquid Gold her! ♥

Hva synes dere om klærnene?

new bikini from triangl

 • 17.04.2015
 • 13:39

Hei dere! Nå er det fredag og endelig tid for helg ♥ Det blir nok en veldig rolig kveld på meg, ettersom jeg enda ikke er helt i slaget men er samtidig godt med helg - det er det jo alltid! Her om dagen fikk jeg en helt nydelig bikini fra Triangl.com, som jeg bare må vise dere. Nå kan dere tro at jeg gleder meg til sommeren, hehe :-D Har lenge ønsket meg en bikini fra Triangl, ettersom at de er så fine. Blir definitivt å bestille meg enda en, ettersom at den jeg har nå kom så fort!


LILY - STRAWBERRY KISS ♥ Fåes kjøpt her!

Lik innlegget om du ønsker å vinne en slik, så skal jeg se hva jeg får til :*

new in from junkyard

 • 11.03.2015
 • 14:53

God onsdag, sunshines ♥ Været for tiden i Oslo er helt amaazing, jeg storkoser meg og trives veldig i den fine temperaturen! I går fylte kjæresten år, så dagen og resten av kvelden gikk til å feire han. Overassket han med å stå utafor huset med en Limousin, tror det kom ganske uforventet haha! Men absolutt en opplevelse, vi kjørte til Operaen og senere til meg for å spise middag. Satser på at han hadde en fin bursdag :-)

Over til noe litt annet! Fikk en pakke fra Junkyard her om dagen og jeg kan ikke engang sette ord på hvor mye jeg elsker det nye innkjøpet mitt. I dette innlegget skal jeg vise frem mine nye Nike favoritter, bare SE på disse skoene da!


Jeg er målløs... De er så perfekte!! Fåes kjøpt her


Ny zip hoodie! Har siklet lenge etter en slik en, det er så fint å ha på over treningstøy i motsetning til alle de andre genserne jeg pleier å bruke.. Huff! Fåes kjøpt her!


'' A revolution in motion '' - ny tank top! Denne finnes i både hvit lik min, sort og knæsj rosa. Ønsker meg alle sammen, haha! Fåes kjøpt her

Hva synes dere om de nye tingene og hva er planene deres i dag?

Innkjøp fra New York - del II

 • 01.03.2015
 • 20:55

God søndag kveld:-) Da har jeg fått tatt flere bilder av innkjøpene fra New York. Gleder meg til å ta de i bruk, enn så lenge ser de slik ut her de henger på veggen :-)

 

US Polo Assn.


Må ikke forveksles med Polo by Ralph Lauren. Polo har egne butikker og den i Time's Square er skikkelig kuul, med høy musikk og herlige og blide medarbeidere som hjelper deg. Ikke er det så dyrt heller. Finner ikke ut hvor disse Polo klærne fåes kjøpt på nettet dessverre - noen som vet?Stilig og figursydd vind- og regnjakke til ca 400 kroner.
Søt og myk stripete genser som kom på ca 300 kr.

 

PINK - by Victoria Secret's

De har mange butikker i NY, men den største er den i Madison Square Garden (like ved Macy's) 3 etasjer fulle av herligheter.
Jeg bare eeeelsker alt hos V.S, og denne rosa (seff) genseren er nydelig å ha på seg - kostet 60 dollar (460 kr)Myk og god t-shirt til 23 dollar (176 kroner)


 Matchende joggebukse til 50 dollar (384 kr) som er digg å gå i :-)Regnjakke - kommer godt med når en bor i Norge, hehe. 60 dollar (460 kr)

 

TOPSHOP

Butikken ligger påde i 5th avenue og i Soho. Er du student så husk studentbevis - da får du 10% på alt du handler der :-) (Prisene under er uten rabatten)Myk og deilig basic høyhalset topp til 20 dollar (150 kr)Stilig sort/hvitt mønstret topp til 48 dollar (368 kr)

 
Langermet basic høyhalset sort genser til 45 dollar (345 kr)

 

Abercrombie & Fitch

Butikken ligger i 5th avenue og du bør ikke gå dit på lørdager (kø langt utover butikkens inngang) 

 

 


Sykt myk og bare helt herlig å gå i - grå halvlang tunika til 58 dollar (445 kr)

 

Innlegg om sminken og resten av kjøpene kommer senere - hva synes dere om plaggene?
HER kan du lese om innkjøpene fra Macy's

 

 #innkjøp #newyork #victoriasecrets #polo #topshop #ssbk

mycalvins and more

 • 26.02.2015
 • 14:03

Hei dere! I dag har jeg vært hos legen og fått bekreftet at jeg har et eller annet virus i kroppen. Hodet verker nok en gang og jeg føler det snart er på vei til å eksplodere, derfor blir det bare en sjapp update i dag! Da jeg var i NYC tok jeg bilder av innkjøpet ettersom dagene gikk, så her får dere se innkjøp del 1 :-) Superfornøyd med alt sammen, her gikk det i det litt dyre, men med en herlig kvalitet! Er ikke ofte jeg kjøper merkeklær, så selv om det svidde litt i lommeboken synes jeg det var greit denne gangen.

Here we goo:


Er det noe jeg har fått dilla på den siste tiden, så er det sneakers. Disse skoene fra Adidas måtte jeg bare ha, med fargen sort og hvit passer de til alt! Er kjøpt i en skobutikk på Macy's og selges blant annet på Foot Locker om jeg ikke tar feil! En litt morsom ting med disse skoene er at de gjør deg 2-3 cm høyere, uten at man ser det. Dette fant jeg faktisk ut først etter at jeg hadde kjøpt dem, haha. Det ser ut som at føttene skal gli helt ned, men det stopper halveis, om dere forsto hva jeg mente nå! Perfekt til små jenter som... ♥meg♥My Calvins! Calvin Klein undertøy er en stor favoritt hos meg, kvaliteten er så god og de var til en veldig billig pris - også på Macy's!

Mine to nye favoritter fra Michael Kors. Lommebok er noe jeg virkelig trengte og denne gangen i en ordentlig kvalitet, ettersom at mine andre ''billigere'' varianter alltid blir ødelagt. Vesken har jeg siklet etter lenge, minner litt om LV sine men er såå mye billigere! Fåes kjøpt HER - brun utsolgt men finnes i hvit - brun i en litt annen utgave 2.795 HER


Nydelig hals t-skjorte i varmt og mykt stoff - denne er helt nydelig på! Fra Ralph Lauren.


Disse to langermede genserne var på salg og også i merket Ralph Lauren!

To nye babes i merket Tommy Hilfiger. Som dere kan se har det gått mye i langermet gensere, dette er noe jeg ikke hadde liggende fra før, men som er så fint til en enkel bukse eller skjørt! Disse to blir nok flittig brukt :-)

Jaggu fant jeg og mamma en liten veske på samme butikk! Denne gleder jeg meg til å bruke til sommeren, se for dere en hvit blondekjole, en fresh brunfarge og en marineblå veske. SMELT!

Hva synes dere om innkjøpet? Lik om dere ønsker del 2!

new in

 • 06.12.2014
 • 17:27

Et lite pip fra meg, igjen! Nå er jeg og mamma fult i gang med bakingen, men i mens julekakene står i ovnen, tenkte jeg å oppdatere dere litt. Nå er det en stund siden jeg sist hadde new in på bloggen, og siden mange har ønsket mer av dette, tenkte jeg å vise det siste jeg har fått! Here we go:

En nydelig og casual vest fra Sheinside som jeg har ønsket meg lenge! Den finner dere her

Kjempemyk og varm ytterjakke - også fra Sheinside, som passer perfekt nå i disse tider! Fåes kjøpt her

To casual topper fra Bikbok, det trengs!!.. og litt nye produkter i sminkepungen, fra nawrozduhoki@hotmail.com , instagram/Nawrozd! Disse holder jeg på å teste nå og er strålende fornøyd hittil :-) Tenker å komme med en anbefaling av produktene når jeg har testet dem ordentlig!

Hva synes dere om innkjøpet?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits