black and white

 • 18.07.2015
 • 21:59


//Bukse Dr.Denim // Sko Adidas // Jakke Sheinside // Ringer Gina Tricot // Donut Glitter

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg hadde antrekk her på bloggen! I dag valgte jeg å kle meg i sort & hvitt, og gå for en litt kulere stil. Lenge siden jeg har gjort det, haha! Før husker jeg at jeg eeelsket å prøve ut forskjellige stiler innen for mote, og det er jo kjempegøy å sette sammen nye antrekk:-)

Hva synes dere om antrekket?


Yesterdays look #2

 • 05.07.2015
 • 10:58

Skjørt & Topp Bikbok // Sko Michael Kors // Klokke Daniel Wellington


Hva synes dere? Nå venter stranden!

Todays look

 • 03.07.2015
 • 21:25
Hva synes dere?

new jumpsuit

 • 21.06.2015
 • 10:22


Hva synes dere?

Baggen har jeg fått lånt av min kjære Z, jeg er jo så heldig å få låne så fine ting av mine nærmeste! I vennegjengen min elsker vi å bytte låne klær, og det er jo ganske smart egentlig:-) Nå skal jeg få unna gjort en del ting og i kveld tenker jeg å starte på en ny serie. Noen som har noen forslag? Rop ut!

orange is the new black #2

 • 14.06.2015
 • 20:32Topp fra Zara // Skjørt Bikbok // Klokke Daniel Wellington // Clutch/veske Michael Kors // Sko Nelly adlink her

Hei igjen! Så glad for at dere likte sminkevideoen :-D Tusen takk for alle tilbakemeldinger søte dere, jeg fikk så masse inspirasjon til å lage enda flere videoer til dere nå! Over her ser dere et upostet antrekk fra helgen, jeg er helt forelsket i den nye toppen min som kjæresten ga meg. Oransje er jo en helt nyydelig farge, som jeg absolutt skal kle meg oftere i!

Ellers har jeg jobbet med eksamensoppgaven min i hele dag. Jeg var veldig mye frem og tilbake angående hvilken idé jeg skulle gå for, men kom til slutt frem til at jeg skulle ta bilder og skrive en tekst med temaet: ''musikk tar deg tilbake i tid''. Til oppgaven har jeg intervjuet en rekke folk og tatt bilder av mamma med hennes venyl-plater! Kan sikkert vise dere ferdig resultatet, nå håper jeg bare at jeg rekker å bli ferdig :-) Ha en strålende søndag videre!

Hva synes dere om antrekket?

Junkyard for MEN

 • 11.06.2015
 • 17:47

Hei dere! Husker dere da jeg viste frem noen av de nye klærnene jeg hadde bestilt til kjæresten fra Junkyard.no? Her om dagen tok vi noen bilder av hvordan klærnene kan brukes til antrekk, slik at det kan være inspirasjon til noen:-) Jeg selv synes det er morsomt å se når andre bloggere viser frem antrekk på for eksempel en kjæreste eller kompis, det trenger ikke alltids å være vi jenter som poserer, hehe :-D

Look nr.1: Fresh

Dette antrekket innebærer mye friske farger og mønster, som er perfekt nå om sommeren!


Lignende adidas bag her // genser her


Look nr.2: ClassyDrit kul men samtidig classy skjorte, som passer perfekt til ripped jeans - Her!

Look nr.3: Sporty and laidback


Skjorten som passer det meste! Fåes kjøpt her


Hva synes dere om antrekkene? En favoritt?

 

#outfit #dagensantrekk #junkyard #gutter #mote #blgog #hverdag #torsdag #ssbk

todays look!

 • 09.06.2015
 • 15:13

Hei dere ♥ Sola stråler over Oslo by og snart er det grilling med Amanda og Meron som venter. Gleder meg veldig! Grillmat, strålende vær, gode veninner og et glass med bobler i sola - perfekt. Tror dette med andre ord kommer til å bli en super dag og jeg gleder meg veeeldig over det fine været! Hehe. På toppen av det har jeg også fri frem til fredag, så gjett om de neste dagene skal nytes! 
I går prøvde jeg forresten ut en ny vri: jeg tok bilder av antrekket jeg skal gå med i dag, slik at jeg er sikker på at jeg rekker å vise dere, haha :-) Var jo ikke en så dum idé, hvis man f.eks har en travel dag?


Nå får dere se dagens antrekk, fra i går:Denne nyydelige jumpsuiten fikk jeg av kjæresten! Fra Zara ♥

Sko Nelly (adlinks  her) // Veske Bahar sin // Smykke Mango // Hatt h&m


Hva synes dere om antrekket? Ha en STRÅLENDE dag!

pink

 • 26.05.2015
 • 19:38

Hei dere! Da var det tirsdag og tid for en ny uke:-) Haha, føler jeg alltid starter uken med å skrive det der.. Jaja! I dag har jeg tatt masse bilder til dere, denne gangen portrett bilder! Det er det lenge siden jeg har postet og denne gangen prøvde jeg en helt annen sminke look. Hvis dere liker den kan jeg sikkert få til en video, som jeg har lovet minst 100 ganger nå... Det kommer, det kommer!!

Buksen er forresten fra Carlings, skoene er Bahar sine og toppen er fra Bikbok!

Hva synes dere om antrekket?

Yesterdays look

 • 21.05.2015
 • 12:16

Bukse Kappahl // Topp Bikbok // Michael Kors Selfridge  // Sommerkrans Glitter //Sko Nelly - her.

Hei fine! Nå er jeg tilbake for fullt ♥ Det er mye spennende som skjer om dagen og jeg gleder meg til å fortelle dere om alt sammen! I går var det nydelig vær her i Oslo og da måtte sommerklærnene på. Buksen kjøpte jeg da jeg var på Bryn Senter i anledning Vip Kveld - den er jo så fin og litt annerledes :-) Solen skinner som bare det i dag også, så da blir det grilling med kjææresten. Sene vårkvelder og grill mat - hva blir det? Alltid koselig!

Hva synes dere om antrekket og hva skal dere i dag?

#antrekk #fashion #mote #hverdag #torsdag #blogg #ssbk

todays look

 • 19.04.2015
 • 17:53


Topp, skjørt & Carigan Bikbok // Sko Nelly - her. // Veske Tommy Hilfiger

Hva synes dere?

Solen skinner og det er så utroolig fint vær i Oslo nå. Derfor tok jeg endelig på et skikkelig sommer antrekk! Dere kan tro jeg gleder meg ekstremt til å tusle i Oslo sine gater i fine sommerskjørt og enkle carigans. I hele dag har jeg sitter ute på terassen med mamma og skrevet ferdig et innlegg jeg har ventet lenge med å poste. Jeg må innrømme at jeg er veldig nervøs, men samtidig gleder jeg meg til å være åpen med dere og endelig snakke ut om noe jeg har bært på lenge. Følg med i kveld!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits