Sommerens sko - MUST haves

  • 13.06.2014
  • 14:18

Åhh, GOD FREDAG fine lesere!

Dere har kanskje fått med dere at jeg er ambassadør for Arkaden shopping i Oslo, og de har nå bedt meg lage litt inspirasjon rundt sommerens sko must-haves - og jeg er ikke vanskelig å be - jeg elsker jo sko, haha! Nå er jeg ferdig med alt av skolearbeid, så fikk satt meg ned og fant så mange lekre sko + tilbehør! Et helt forelsket i de basic hvite  skoene rett under her, passer perfekt til litt sommerbrun hud!

Sko & tilbehør finner du hos DNA og  Bianco


Var de ikke fine? Diverse sko som passer til aaalt. Må kjøpe en av disse, har for mange sko jeg aldri får brukt fordi de passer til så få anledninger! Nå turer jeg ut med fine venninner, vi blogges senere. Ha en fin dag!

shoe heaven?

  • 29.01.2014
  • 15:35
Fikk spørsmål her om dagen om jeg kunne vise frem fest skoene mine, selvfølgelig kan jeg det! Det begynner å bli en del sko nå og som dere kanskje har merket så er jeg en veldig skojente. Sko er det morsomste å handle, det er jo samtidig noe man har for resten av livet hvis man tar godt vare. Det første skoparet jeg kjøpte til fest er faktisk favoritt skoene mine, de sorte fra Steve Madden. Anbefaler alle å besøke Steve Madden butikkene de har i New York, der har de BARE fine sko! Da mener jeg at de kun har fine sko, du kan bokstavligtalt bare si str din og kjøpe hvilket som helst par - haha! For sko til en grei pris vil jeg anbefale Nelly, der har de et utrolig bra og fint utvalg.


Det var nok sko prat for i dag, ble nesten litt stresset da jeg så hvor mange sko jeg har og hvor få av dem jeg har brukt.. Blir nok ikke nye sko med det første, hehe. Skal forresten selge et par JC, og en annen ting mens jeg husker det: Save the date,16 februar skjer det ting! Mer info senere

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits