It's good for me

 • 26.06.2015
 • 15:48Jeg har sjeldent vært så fornøyd med brunfargen min som jeg er nå, og det tror jeg skyldes at jeg har begynt å ta Betakaroten daglig! I utgangspunktet ønsket jeg å bruke dette kosttilskuddet fra Good for Me fordi de har kjempegod kvalitet på råvarene, samt at betakaroten kommer i kapsel med olje, som sikrer at det tas godt opp i kroppen. Betakaroten beskytter huden mot blant annet soleksem og forsterker immunforsvaret, men det er ikke et minus at gløden holder lenger og at huden blir brunere - hehe! Nå har jeg gått på dette kosttilskuddet i over en måned, og jeg er veldig spent på hvordan huden min vil reagere når jeg kommer til Athen neste uke, der det er veldig sterk sol. Jeg har slitt en del med soleksem før, men med tanke på at jeg har et fint grunnlag føler jeg meg helt klar:-) Så det blir spennende å se, og jeg holder dere selvsagt oppdatert!Betakaroten bidrar til at brunfargen du oppnår vil bli jevnere og dypere, og dersom du fortsetter å bruke tilskuddet også i en periode hvor du ikke soler deg, vil brunfargen vare lenger. Derfor er det ganske smart at Good For Me har en abonnementsløsning, som gjør det billigere og at du også sikrer deg å ikke gå tom med det første. Du kan også bestille vitaminene uten abonnement om du ønsker det. En annen ting jeg liker ekstra godt med Good For Me konseptet er at de ikke lover noen mirakelkurer, men at det er et kosttilskudd av god kvalitet. Det kan - og skal ikke - erstatte en sunt og variert kosthold, men kan være et veldig bra supplement som gir kroppen din energi og vitalitet. Det er ikke bare Betakaroten de selger, men mange andre viktige vitaminer og mineraler også. Og for hver bestilling får du gratis med en boks D-vitaminer - den kan komme ekstra godt med mot høsten og vinteren! Og for hvert produkt du kjøper, får du ekstra rabatt - smart, ikke sant? Selv har jeg bestilt meg multivitamin og Omega 3 - og selvsagt fått med meg gratis Vitamin D :-)Hva skal dere i sommerferien?

/ Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

Sommerens must have

 • 21.06.2015
 • 16:03

Hei, alle herlige jenter der ute!
Nå tenkte jeg å tipse dere om noen utrolig fine etuier til å oppbevare bind og tamponger i - og om muligheten til å vinne en tur til London Fashion Weekend - yohooo! Mange synes jo mensen er skikkelig flaut og vil helst glemme bort hele greia. Bind og tamponger blir gjemt bort så godt det lar seg gjøre i veska. Men med disse etuiene trenger du ikke lenger være redd for at noen skal se du har med deg bind eller tamponger. Jeg synes alle etuiene er skikkelig stilige, er dere ikke enige?

Disse populære etuiene er endelig tilbake, etter stor etterspørsel. Men de har ikke kommet for å bli, dette er en limited edition. Så - get it while it's hot!
Etuiene er fra Libresse og de har bedt det britiske motegeniet Sarah Arnett om å designe sine etuier. Det ble laget fire ulike mønstre - for alle fashionistaer som vil matche og mixe med både mote og humør!

Har du også lyst på slike etuier?  Akkurat nå får du det med når du kjøper Libresse bind og tamponger, men som nevnt - det varer bare i en kort periode. I og med dette er limited edition, så ligger det jo litt i kortene at det kan komme en ny edition senere - hvilke drømmedesigner ville du da at skulle designe disse?

Konkurrer i fashion!
Ta testen til Libresse og se hvilken type fashionista du er - da er du med i konkurransen som kan ta en ekte moteelsker hele veien til London Fashion Weekend! Eller kanskje du blir en lykkelig vinner av noen gavekort. For å bli med i konkurransen trykker du på bildet eller linken her

 Hva synes dere om etuiene - og hvem vil dra til London Fashion Weekend ?

 

#libresse #etuier #design #hverdag #blogg #annonse #ssbk

Bli klar for sommeren!

 • 12.06.2015
 • 17:49Det er straks sommerferie og fantastisk vær venter rundt hjørnet. Den 1.juli reiser jeg til Athen med familien og jeg klarer nesten ikke å vente! En deilig ferie med bare avslapping, soling og ro. I år har jeg startet litt tidligere med brunfargen og har nå gått på Betakaroten i en mnd! Jeg har ikke gått på Betakaroten før, men jeg er veldig fornøyd og positivt overassket. Har fått så fine tilbakemeldinger i det siste og det er mange som har kommentert at jeg har hatt en så fin glød i huden her på bloggen - og det kan jeg takke betakaroten fra Good For me for!Good For Me Betakaroten er ingen mirakelkur, men et kosttilskudd av god kvalitet ♥ Det ligger jo i selve navnet, Good for me - bra for meg og kroppen min! Betakaroten er kjent for å være noe man tar for å bli brun og for å holde på fargen, men det er også veldig bra for folk som er sensible mot solen. For eksempel styrker disse vitaminene huden slik at man ikke får lett soleksem, og vil forebygge plager. Jeg selv får så og si soleksem hver gang jeg er litt ute i sola, men dette slipper jeg endelig! Jeg har også vært mye syk siden vinter og tar derfor Betakaroten for å styrke imunnforsvaret mitt. At man i tillegg blir fortere brun er absolutt ingen ulempe heller, hehe! Det jeg liker ekstra godt med Good For Me sin Betakaroten, er at man tar en tablett daglig og den tar jeg alltid med frokosten min :-)

Produktet kan være lurt å ta før en reiser på ferie, slik at man har et godt og beskyttende underlag i huden!

Akkuratt nå er Betakoroten på tilbud til 99 kroner (full pris 249,-) Klikk her for å komme til tilbudet! Kjøper du flere produkter fra Good for Me for du ekstra rabatt :-D

Noen som har prøvd Betakaroten før?

// Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

Hjemmespa

 • 17.04.2015
 • 15:55Som nevnt tidligere skulle Bahar og jeg ha en hjemmespa hjemme hos meg, og det gikk mildt sagt strålende! Over her ser dere hvor koselig vi hadde gjort det til, skal man ha hjemmespa må det jo gjøres ordentlig - hehe. Tidligere fikk jeg tilsendt flere herlige produkter i merket Formula 10.0.6, som jeg var så heldig å få teste ut. Produktene har en forfriskende og nydelig lukt og de tester ikke på dyr! Serien er spesielt tilpasset ung og uren hud, men passer også andre hudtyper. Her kan dere se produktene vi har testet ut:

Bahar og jeg startet først med å fjerne hudsminken, ved bruk av Facial Wipes "Face Off", som dere ser på bildet rett over her. Av erfaringer tidligere har andre sminkefjernere svidd på huden, men denne var utrolig god og fjernet absolutt alt av sminke! Hadde selvfølgelig en himmelsk lukt, i likhet med alle de andre produktene ♥Etter å ha fjernet all hudsminke, sto rengjøringsgel på tur, med tilsetning av pasjonsfrukt og grønn te. Sier seg selv at denne gelen luktet kjempegodt!Definitivt en favoritt! Etter å ha renset huden våre tok Bahar og renset ansiktet med ''One smooth operator'', som er en skrubb for porene. Skrubben er såpefri og inneholder små ''korn'' som gjør at man får vekk all smuss og urenheter som sitter i huden. Denne skrubben skal brukes 1-3 ganger i uken og er tilpasset alle hudtyper!I mens Bahar skrubbet huden sin, testet jeg ut ut noe strips, som skal legges over nesen for å fjerne hudormer og åpne porer - ''Down to the pore'' er navnet på stripsene, og de legger igjen en silkemyk nese. Stripsen festet seg godt, og den skulle virke i omtrent et kvarter. I og med jeg kun fikk testen denne i kveld så var det ikke så lett å se om den fjernet alle prikkene, men nesen min føtes veldig fresh og myk etterpå! Stripsene skal ikke brukes oftere enn hver 3.dag, så det er nok litt "krutt" i den - i positiv forstand :-)Etter å ha renset huden for fullt, ventet det ansiktmaske for å gi vitaminer og fuktighet til huden. Bahar prøvde ''Get your glow on'', som er en Peel Off mask, i mens jeg prøvde ''Pores Be Pure'', som er en Mud Mask!Tilslutt var det på med fuktighetskremen "Picture Perfect Day", som også inneholder solfaktor. Det er viktig å beskytte huden, selv om det ikke er sol ute. Det er mye stråling fra datamaskiner og andre UV stråler som vi må beskytte oss mot. Dette har vært en oppløftende kveld, jeg som var ganske sliten og småsyk tidligere i dag føler nå jeg har fått ladet batteriene, unnet meg litt velvære og pratet og ledd - jeg er utroolig fornøyd!!  Å ha en spakveld med en god venninne slår alt, altså!
En annen positiv ting er prisen, produktene får du for godt under 100 lappen per stykk. De rimeligste stedene jeg fant er eleven.no, blush.no og Vita

Jeg har definitivt hatt en avslappende og fin kveld, håper dere har kost dere óg! I løpet av helgen kommer det en konkurranse til dere lesere hvor dere kan vinne en spa-pakke fra Formula 10.0.6 :-) Følg med!

Har du hatt hjemmespa før?

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Formula
#hjemmespa #fredag #ansiktsmaske #blogg #ssbk

nytt i sminkepungen

 • 03.03.2015
 • 15:17

Hei dere! Beklager for så kort oppdatering i går, kom hjem rundt 16 tiden, postet antrekk og sovnet på soffaen. Der lå jeg liggende i 3 timer, som føltes mer ut som 3 minutter - hehe. Jeg har i hvert fall erklært meg selv frisk og nå blir det andre boller! Senere i dag går turen til Ikea hvor jeg skal se på litt diverse interiør til rommet. Målet er å ha malt veggen og pusset ferdig rommet innen søndag og det blir selvfølgelig oppdateringer om prosssen underveis!

MEN, nå skal jeg vise dere litt av de nye sminkeproduktene fra New York og ellers:NB: Jeg selv prøver å unngå sminke som er dyretestet, men er desverre ikke 100% sikker på om alle produktene er klinisk testet. Jeg spurte i butikken og fikk beskjed om at jeg kan være trygg på alt sammen, men senere da jeg kom hjem sto det litt forskjellige ting på nett.. Jeg skal selvfølgelig passe mye bedre på til neste gang, for dette er ikke noe jeg støtter. Så vil bare ha det sagt, vanskelig å vite 100% sikkert men det skal ikke være testet på dyr. Om noen lurer kan jeg prøve å finne ut, og jeg vil heller være ærlig å nevne dette, for en hver kan gjøre en slik feil :-)


Ny og lekker sminkepung fra VS! Denne nude leppestiften er fra Too Faced og er en lipgloss med smeltet sukker. Bak denne ser dere en parfyme som jeg ikke klarte å unngå å kjøpe. Den lukter virkelig himmelsk, på lik linje med VS og Versace! Får aldri nok av parfymer jeg, hehe...Foundation fra Nars, dette var et veldig raskt kjøp ettersom at jeg ikke hadde peiling på hvilken foundation jeg skulle kjøpe. Har sett mange makeup artister bruke denne og den dekker bra. Eneste minuset er at den er veeldig oljete, så om man har litt oljete hud fra før vil jeg ikke anbefale denne! Liten foundation ''svamp'', som gjør det lettere å påføre sminken :-)Solpudder fra Bobbie Brown! Fått anbefalt dette av en rekke andre og bruker det til spesielle anledninger, ettersom at det er mye glitter i det passer det ikke helt til hverdags!

Var ikke denne lille rosa-dingsen drit søt? Dette er en ny form for vippetang og jeg synes denne funker mye bedre enn de andre standar tangene! Lett å ha med seg, fra Sephora!Nye Clinique produkter til meg og mamma, fra TaxFree. Her har vi da en CC cream, overnight mask, øyekrem og ansiktskrem

Som dere kan se på det øverstebildet har jeg fått noen heelt nydelige leppestifter for Makeupmekka. Disse er garanter ikke dyretestet, og jeg holder på å teste de ut og er veldig fornøyd med fargene, skal vise dere de snart! Hva synes dere om produktene? Noen som har noe av det samme?

 

three new favorites

 • 27.02.2015
 • 12:08Hei og god morgen fininger! Jeg er desverre enda syk (sjokk) og har ikke sovet siden kl 03 i natt.. Er så tett i nesen at det er umulig å puste, som igjen gjør at jeg rett og slett ikke får sove. Derfor er jeg miildt sagt veldig sliten og lei av dette styret her, haha. Det blir en veldig rolig fredag på meg i hvert fall!

Da jeg var i New York måtte jeg selvfølgelig ta turen innom VS, hvor jeg fikk fylt på lageret med tre nye dufter. Disse er allerede favoritter hos meg! Synes disse parfymene fra VS og Versace er de beste luktene man kan få tak i, så anbefaler de sterkt :-) De fåes også kjøpt hos bl.annet bangerhead.no og  eleven.noDet blir for det meste innkjøpsbilder og produkt innlegg nå som jeg er syk, å sminke meg og ta outfits bilder virker som en alt for hard jobb nå.. Beklager for det! Men men, ønsker dere en herlig helg. STOR KLEM ♥

new jacket 'and shoes

 • 05.02.2015
 • 19:14

God kveld! I dag hadde jeg nynorsk tentamen på skolen og sovnet som en slaask på soffaen så fort jeg kom hjem. Derfor har det ikke blitt noen oppdatering før nå! Fikk utrolig mange spørsmål om hvor jakken min var fra i går, så tenkte å vise dere noen bedre bilder :-)
Denne skinjakken sitter som et skudd og koster ikke mer enn 210kr!! Hvor sykt er ikke det? Jeg eelsker den og den er både kul og classy på en og samme gang. Fåes kjøpt her!

Junkyard er favoritt nettsiden min og siden har et utrolig godt utvalg. Jeg finner alltid noe jeg ønsker meg der og ikke nok med det brede utvalget, prisene er utrolig rimelige også! Nå er det masse salg på nettsiden så jeg vil anbefale dere å ta dere en titt, er sikker på at dere finner et plagg dere liker eller to! Eller tre, fire, fem, seks - som meg.. Her er mine nye babes:Er ikke disse skoene helt FAB? Jeg er forelsket om jeg kan si det, hehe. Har siklet etter disse skoene en laang stund nå og endelig eier jeg ett par selv! De passer til alt og jeg brukte dem i går så fort jeg hadde fått dem. Ser for meg at de kommer til å være utrolig fine om sommeren til en kul skjorts og jeg må forresten legge til hvor utrolig gode de er å ha på seg. Fåes kjøpt her

Forresten, jeg har endelig funnet en løsning på ryggen min. Hver dag går jeg med en alt for tung veske, og å finne en sekk som ikke var alt for ''swaggy'' var nesten umulig. Da helt til jeg sjekket ut utvalget på Junkyard! Nå har jeg en kjempefin og casual svart sekk og jeg får ikke vondt i ryggen i det hele tatt. Den skal jeg vise dere senere! Hva synes dere om jakken og de nye skoene?

beauty products

 • 14.01.2015
 • 15:39

Hei dere! Håper dere har hatt en fin onsdag, så langt ♥ For noen uker tilbake var jeg så heldig å få tilsendt en rekke skjønnhetsproduket i merke Forever, av Nawroz Duhoki! Disse har jeg testet ut i løpet av en periode, og jeg er utrolig fornøyd - derfor tenkte jeg å anbefale de videre til dere. Det er et veldig fint og enkelt design på produktene, en rimelig pris, samt at det er 90 dagers garanti! :-) Her er favorittene:

Cherry Red. Denne leppestiften må være en av de beste jeg har prøvd, og vil dere vite hvorfor? Fargen er langt i fra så sterk som på bildet, og når man påfører leppestiften på leppene er det som å ta på seg en myk og god leppepomade. Leppestiften holder ikke bare leppene mine myke og fine, men den legger igjen en fin rødfarge og glød!

Flawless lengthening mascara. Jeg er vel ikke den eneste som har utforsket forskjellige mascaraer for å finne den ultimate favoritt? Denne mascaraen her har en tynn børste og gir et fint resultat uten å klumpe. Den har holdt lenge uten å bli tørr, og siden børsten er tynn er det lett å ''treffe'' alle vippene, som er et stooort pluss med tanke på mine små undervipper - haha!

''Skap lange, veldefinerte og separerte vipper som ser naturlige ut for et uforglemmelig blikk''

Concealer Duet. Herregud, for en livredder dette er!! Med sin kremet konsistens og Aloe vera er den enkel å bruke, dekker perfekt og gir en flott, glatt finish ♥ Denne bruker jeg på de stedene jeg ønsker å dekke, samt under brynene for å markere!

Sonya Eye Makeup Remover. Mild og lett, Aloe vera-basert sminkefjerner som effektivt fjerner makeupen. Den oljefrie formelen etterlater ingen spor, hihi og jeg er totalt avhengig. Dette er et resultat fra en annen kunde, og jeg husker godt hvor mye jeg slet med urenheter på armene før. Det er mange produkter jeg ønsker å teste, og det er så fint at alle produktene er naturlige og inneholder Aloe Vera! Jeg er veldig imponert over å ha vært så fornøyd med produkter fra ett merke på så kort tid, og hvis dere ønsker å vite mer/ spørsmål eller vil bestille produkter, kan dere ta kontakt med Nawroz:

https://www.facebook.com/NawrozD
http://instagram.com/nawrozd
nawrozduhoki@hotmail.com

//produktene er sponset

favorite earings

 • 26.11.2014
 • 20:40

Herregud, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg fikk angående håret mitt! Det var koselig å høre :-) I samme slengen fikk jeg en del spørsmål om ørdedobbene jeg hadde på bildene, så tenkte jeg kunne fortelle litt nøyere om de! Jeg skrev et innlegg om perleøredobbene lenger ned på bloggen, som dere kan lese her.

Perleøredobbene
har jeg fått tilsendt fra en ny nettbutikk som heter a-hjort.no ♥ Øredobbene er laget av designeren Stina A og er i fargen fersken og består av 2 ferskvannsperler. Det unike med disse er at man kan ta av den ene perlen, slik at man kan variere bruken - supersmart!

Her ser dere øredobben uten den øverste perlen. Jeg prøvde å se hvordan det ville bli med en sterkere rosa farge øverst og synes det ble heelt nyydelig!

Ble det ikke fint? Med disse perleøredobbene kan jeg mikse helt ettersom hvilken anledning jeg skal på. Man kan også sette den ene perlen bak øret, så får man en tøff look.  Er så fornøyd at jeg går rundt å viser de til alle, haha :-) Øredobbene fåes kjøpt HER, kr 1312,- for 2 stk og noen lignende, fra Pernille Corydon, som er en del billigere får du HER Kr 649,- for 2 stk. Husk at disse øredobbene er laget av kjente danske designere, materialet er sterling sølv og perlene er enten ferskvannsperle eller forgylt - derfor koster de også noe mer, men da får du også noen unike smykker som du vi føle deg spesiell i.

I samarbeid med A-hjort.no så får som nevnt tidligere, alle leserne av bloggen min 10% på alle smykkene til Stine A. Bruk rabattkoden SK10SA som dere setter inn i rabattkodefeltet ved utsjekk/kassen!

Hva synes dere om smykkene?

1,2,3 kiss me

 • 09.11.2014
 • 16:43

LUSH er en av mine favorittbutikker og Christmas kisses var et tilbud de hadde (har??) i butikkene deres, men alle produktene skal forsatt selges i butikken! Lush har de blant annet på byporten og strømmen storsenter! Innhold:Dette er da enkelt og greit, et kit som inneholder alle produktene som gjør deg kysseklar. Er det ikke søtt? Først har vi scrubben, som lukter og har en smak av godteri ♥ Det du gjør er å ta litt av skrubben og påføre det på leppene, skrubb med fingrene helt til du merker mesteparten av den døde huden er borte, så skylder du av med vann. Deretter kan du velge i mellom Lip Tint og Lip Balm, jeg pleier å variere i mellom disse. Tilslutt Toothy Tabs, tabletter som gir deg god en ånde! Superlett & smart å ha med seg, og samtidig et supercute sett. Elsker designet og de søte tipsene som står på de forskjellige produktene! Lush har et kjempe bra utvalg av skjønnhetsprodukter og pleie, samtidig som at de kjempe for dyrerettigheter! STORT PLUSS :-)


Hva synes dere om innlegget?

#tips #skjønnhet #lush #lepper

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits