svar på spørsmålsrunden #1

 • 27.07.2015
 • 14:00

Kunne du vist hvilke sminke du bruker?
Svar: Det skal jeg vise i et eget innlegg i løpet av uken :-)

Hva skal du gjøre nå som du er ferdig med VGS?
Svar: Nå som jeg er ferdig med VGS har jeg tatt meg et friår og skal ikke studere før i 2016. Målet er å jobbe mye med bloggen og reise litt rundt og oppdage nye steder!

Er du og ziwer fortsatt sammen eller er det en ny kjæreste?
Svar: Vi er forsatt sammen!Har du noen gang følt deg ensom? Har du alltid hatt mange venner?
Svar: Alt for mange ganger, faktisk. Ensom og alene er to ting jeg har virkelig fått kjenne på og man kan være ensom midt i en stor gruppe mennesker.

Er du ofte å fester?
Svar: Nei, jeg er så og si aldri ute. Jeg er en veldig rolig person, og jeg velger jentekvelder eller en kveld med familie/ kjæreste fremfor en fest når som helst!

Kan du og ziwer lage sånn video tag sammen?
Svar: Kan alltids prøve å overtale han til å bli med på en video, jaa :-D

Har du noen gang anbefalt produkter du egentlig ikke likte? (fordi du måtte pga betaling og lignende)
Svar: Nei, aldri! Det er noe jeg verken har gjort eller kommer til å gjøre i fremtiden. Vi bloggere får ofte ting sponset, men jeg synes det er utrolig viktig at det man velger å skrive om er ting man ville ha anbefalt uansett.

Hvordan lager du krøllene i håret ditt? Rettetang eller krølltang, isåfall hvilket merke?
Svar: Denne søte krølltangen her bruker jeg til å krølle håret mitt :-) Men jeg vil også anbefale krølltangene i merket Mast!


Jeg synes bloggen din er så utrolig inspirerende, men jeg må si at jeg savner videoblogger. Hadde vært veldig fint om du ville publisert flere videoer. Som sminkevideoer med ulike temaer som feks "partysminke" osv. Håper du får en fortsatt fin ferie :-)
Svar: Tuusen takk :-) Så koselig sagt! Det forstår jeg selvfølgelig og jeg skal pushe meg selv til bli flinkere på det.

Hvordan trener du rompa?
Svar: I morgen reiser jeg til Lofoten og da skal jeg ha en trenings uke sammen med pappa. I den anledningen tenkte jeg å lage et par gifs, hvor jeg viser mine favoritt øvelser for rumpa! Jeg elsker å trene utendørs og spesielt i trapper, hvor man kan løpe, ta trappesquats, froskehopp ++. Så, det kommer :-)

Setter du bloggen før andre ting?
Svar: Bloggen er prioritert og den er jo en blanding av en hobby og en jobb. En jobb kommer før flere ting, men ikke sykdom og vonde ting i privatlivet!Noe dere lurer på til neste gang?

Spørsmålsrunde!

 • 23.07.2015
 • 19:08


Hei og god kveeld :-) I dag har vi ligget på stranden og kost oss, men mer om det litt senere! Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde, og planen er å svare på spørsmålene i løpet av neste uke. Spør om alt dere lurer på fra a til å ♥

Q&A - part one

 • 15.02.2015
 • 20:57

Hei dere! Nå har jeg svart på råd del 1, det kom inn en del spørsmål så tenker det er best å dele det opp i flere innlegg. Om jeg ikke har svart på ditt spørsmål, er det bare å stiøle det på nytt i dette innlegget og jeg lover å komme tilbake til det! Here we go


Jeg er den jenta i vennegjengen som ikke er så glad i å drikke, kan gjerne komme på festen med en vin og dra derfra med den uåpnet. Men syns det er så irriterende og utrolig respekt løst når alle skal mase sånn om at man alltid må drikke og at det ikke går ann å ha det gøy uten alkohol, for jo det gjør faktisk det! Har lest på bloggen din før at du ikke drikker, vet ikke om dette har endret seg men opplevde eller opplever du noe av det samme? Hva sier du til folk osv?
Svar: Når man er ung er det utrolig mye press, spesielt når det handler om alkohol. Jeg selv slapp veldig ''billig unna'', ettersom at jeg viste dem at det ikke var noe stress å ikke drikke. Jeg var aldri flau over det eller prøvde å unngå spørsmål, og om en spurte ''hvorfor drikker du ikke?'', ga jeg et bestemt og selvsikkert svar. Da var det ingen som sa noe i mot! Mange drikker fordi de synes det er morsomt, men jeg er helt enig med deg om at det går fint ann å ha det gøy uten. Synes du skal vise at du er bestemt, selvsikker og i steden for at de skal le av deg fordi du ikke drikker, le av dem som er avhengi av drikke kun for å ha det gøy, hehe.

Kjæresten min og jeg slo opp etter 2 år og 3 måneder sammen. Vi er like gamle å følelsen gikk ikke helt vekk i å med at vi så hverandre hver dag på skolen. En dag ble vi sammen igjen, men samme dagen 2 timer etter jeg dro hjem, klinte han med en annen jente.. Jeg ble helt knust og er det enda. Det er 3 månder siden det skjedde, men jeg kommer meg ikke over dette og gråter enda:( Hva skal jeg gjøre? Er det normalt at jeg enda reagerer slik? Jeg føler meg helt tom innvendig..
Svar: For det første så finnes det ikke noe fasit svar på hvor lenge man er såret over en hendelse, det kan ta alt i fra noen dager til flere mnd, så jeg synes absolutt ikke at det er unormalt! Sånne ting er kjempe vanskelig å legge bak seg, for man får så mange vonde tanker i hodet. Man gjør veldig mange dumme ting når man er ung og jeg synes det er rart at han kysset en annen jente 2 timer etter dere ble sammen? Det kan være mange grunner bak det og det spørs helt ann på situasjonen. Angrer han på det? Var det en ''feil'' eller ett ''valg'', om du forstår hva jeg mener? I spørsmålet ditt virker det som at dere ikke er sammen eller har kontakt nå, men at du er enda såret for det som skjedde. Da synes jeg rett og slett at du skal tenke på om gutten som kysset en annen jente kun timer etter dere fikset opp, om han er verdt tårene dine? Spør deg selv, skal du sørge for en gutt som tydeligvis ikke tok deg og forholdet seriøst, eller skal du heve deg over det og gå videre?Trenger dine råd når det gjelder valg av linje på skolen. Må sende søknad nå 1.mars og er så usikker på om jeg skal ta media fordi jeg må ha studiekompetanse men det får jeg jo bare hvis jeg velger påbygg siste året. Valgte du å ta påbygg siste året for å få studiekompetanse? isåfall var det veldig vanskelig å ta påbygg?
Svar: Åå, så spennende!! Jeg valgte å ta påbygg siste året, og jeg synes ikke det er så vanskelig. Det er selvfølgelig mer skole, men krevende er det jo siste året uansett. Jeg synes media er utrolig gøy og angrer ikke et sekund på at jeg tok det valget! Skoledagene blir mye mer varierte og morsomme, det er mye aktivitet og praktisk arbeid! :-) Så påbygg er absolutt ikke en konsekvens eller en negativ ting, mener jeg.

Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2,5 mnd.. Men holdt på i 3 mnd og kjent hverandre i 1 år før vi gikk inn i er forhold . Jeg er veldig glad i han. Han er bare helt fantastisk på alle måter. Har ikke sagt de 3 ordene, bare at vi er glad i hverandre, men jeg er mer enn glad i han. Og jeg tørr liksom ikke å si det. Bør jeg si det og hvordan?
Svar: Ååå, så koselig! Starten av et forhold er ofte veldig spennende og jeg skjønner godt situasjonen din! Husker selv hvor skummelt og nytt det var å si de 3 ordenene, for det er 3 ord som betyr veldig mye og som man alltid bør vente med til det virkelig føles slik. Jeg synes at hvis du virkelig elsker han, så la han få vite det! Livet er alt for kort til å ikke si det man føler og mener :-) Det finnes mange måter å si det på og det varierer etter situasjonen. Du velger selv om du vil gjøre det veldig stort, for eksempel over en middag, eller om du ønsker å gjøre det mer casual. Det hele handler egentlig om å tørre å si hva du føler for denne gutten og ikke være redd for det!

Hva kan man gjøre når kjæresten snakker med mange andre jenter?? Flørte med dem?
Svar: Vi jenter er jo kjent for å være bedre enn FBI på å finne ut av ting og ofte kan vi tolke flørting som noe det ikke er. Så før du gjør noe, synes jeg at du skal være 110% sikker på at han faktisk flørter med andre jenter, enn om det bare er en mistanke du har. Dette har skjedd med meg flere ganger, at jeg sitter på rommet og er dritsur, er helt sikker på at gutten flørter med en annen og har lagt frem argumentene. Wooopsi, det var vist bare en god veninne! Sånt kan skje den beste,  og det er nesten litt skummelt hvor feil man kan ta når man er såå skråsikker. Men, om du er sikker, synes jeg faktisk at det er best å konfrontere han med det. Si at det er noe du ikke synes er greit i det hele tatt og ikke forstår hvorfor han gjør det når han har deg. Gutter har det ofte med å være liitt for hyggelige mot andre og det er fullt mulig at kjæresten din ikke mener noe vondt med det, derfor er det alltid best å snakke med personen det gjelder før man tar et valg!Det virker som du og moren din har et godt forhold til hverandre, og jeg vil gjerne få et godt forhold til mamma, har du tips?
Svar: Ja, det er helt riktig! Jeg og mamma har så og si alltid hatt et godt forhold og det jeg tror er nøkkelen til det, er åpenhet. Mange ungdommer sniker seg ut, lyver om hvor de er og holder ting fra foreldrene sine. Det medfører at det rett og slett blir vanskelig å få det gode forholdet. Det er jo selvfølgelig ting man ikke ønsker å fortelle til foreldrene sine, men jeg for eksempel forteller mamma om alt som skjer. I steden for å skjule at jeg er ute seint, spør jeg henne og forteller henne, gir hele tiden beskjed. Det gjør at hun stoler på meg og føler seg trygg om jeg er ute! Jeg forteller henne om alt som skjer, slik at hun også ikke trenger å gå rundt å være beskymret eller føler seg utelukket. Jeg synes at det er ekstremt viktig å behandle foreldrene sine med respekt og løgner burde ikke eksistere i en famlie. Så hvis du vil ha et godt forhold til moren din, vil jeg anbefale å være åpen, vise at du setter pris på henne og snakke med henne om ting!

Er du fornøyd med din kropp? Siden du trener en god del og virker som en utrolig sunn jente. Grunnen til at jeg spørr er at jeg har alltid slitt med selvbildet og dette problemet bare har blitt være med årene.
Svar: Jeg selv har slitt veldig mye med mitt eget selvbilde og jeg har møtt mye på kropspress. Det som har hjulpet meg, er at jeg har klart å slette de vonde tankene og erstatte de med tanker, f. eks at man burde være fornøyd og takknemlig for det man er født med. Jeg skulle gjerne ha hatt større hofter og pupper, men hvorfor ikke bare være fornøyd med det jeg har og være stolt av det? Nå i dag har jeg kommet meg mye lenger og jeg lar ingen eller noe slags press ødelegge for meg og mitt selvbilde. Jeg er den jeg er, DU er den du er og selv om det er vanskelig for mange å tro på, så er ALLE vakre og fine på sin egen måte! Veien til å godta seg selv og være fornøyd er krevende for mange, men et godt råd som funket på meg, var å skrive en lapp hver kveld med ting du er fornøyd med. Det kan være at du har fint og sunt hår, at du har lange øyevipper, at du har et smittende smil, en fin personelighet, det er faktisk alltid noe fint med et menneske uansett! Når man klarer å tro på de negative tankene, kan man også klare å tro på alle de positive :-)Håper dere likte innlegget og at det var til hjelp! Rop ut om det er noe mer, BIG HUG ♥

 

#hverdag #personlig #q&a #søndag #ssbk

would you rather

 • 04.02.2015
 • 17:08

Jeg har blogget i flere år, men er det noe jeg aldri har hatt får så er det ''would you rather'', men herregud, det er jo så morsomt! Så for å prøve å være litt kreativ (hehe), setter jeg i gang en liten lek, hvor jeg skal svare på en del vriende spørsmål. Håper dere liker!Ville du helst fryst i hjel eller brent i hjel?
Fryst i hjel! Vet egentlig ikke helt hvorfor, men føler det ikke gjør like vondt... hah?

Ville du helst levd for alltid eller dødd i løpet av de neste 5 minuttene?
Levd for alltid!

Ville du helst hatt superkreften til å fly eller bli usynelig?
Superkreften til å bli usynelig. Føler 99 of my problems ville blitt løst om jeg hadde den evnen.

Ville du helst hatt uendelig kjærlighet eller alle pengene i verden?
♥ uendelig kjærlighet ♥

Ville du hatt uendelig respekt eller uendelig makt?
Respekt er makt!

Ville du helst ha hatt alt du noen gang har ønsket men dødd i løpet av ett år, eller levd livet som det er nå?
Levd livet som det er nå, det som skjer er vell meningen?

Ville du helst ha vært søkkrik men ulykkelig, eller fattig men lykkelig?
Fattig men lykkelig :-)

Ville du helst ha vært ubeskrivelig lykkelig alene, eller ulykkelig men med kjærligheten i ditt liv?
Ubeskrivelig lykkelig alene.. Vet ikke hvordan det skal gå, men

Ville du ha vært med i en ekte versjon av The Walking Dead eller Jurassic Park?
OMG! Jeg ville selvfølgelig ha vært med i en ekte versjon av The Walking Dead, hadde skutt så mange zoombier og levd livet, ass.

Ville du alltid ha stygt hår men fin sminke, eller alltid ha stygg sminke men fint hår?
Denne er så vanskelig:( Meen, kanskje fin sminke?

Ville du ha hatt de lengste og fineste vippene - uten bryn, eller de fineste brynene men ingen øyevipper?
Denne var vrien. Tror jeg ville ha valgt de fineste brynene, for det er jo umulig å tegne fint om man ikke har hår (snakker av egen erfaring). Kunne nok jukset meg til noen fake øyevipper, hehe.

Hatt et ønske oppfylt NÅ eller få tre ønsker oppfylt i løpet av 10 år?
Er det lov å ønske seg fler ønsker, hehe? Hvis ikke ville jeg nok ha valgt tre ønsker oppfylt i løpet av 10 år.

Kunne se inn i fremtiden eller endre fortiden?
Nei, nå vet jeg virkelig ikke. Jeg vil faktisk ikke endre fortiden min, ettersom at det er den som har fått meg til å lære så utrolig mye og gitt meg mange gode erfaringer. Samtidig ønsker jeg ikke å se hva som skjer i fremtiden, jeg vil at det skal være en overasskelse. Men, må nok bli å endre fortiden, for når jeg tenker meg om skulle jeg virkelig ønske at jeg aldri fjernet brynene mine. LOL!

Ville du helst alltid ha måtte fortalt sannheten eller alltid måtte lyve?
Jeg er en ærlig person, så det må nok bli å alltid fortelle sannheten, noe jeg selvfølgelig vil gjøre! Men, hvite løgner er noe som nesten må til, se for dere hvor ille situasjonen blir om en person sier '' hvordan ser jeg ut ? '' og personen ser ut som en hest. Må jeg si det da liksom? Okei, den var litt slem...

Ville du ha vært i fengsel i 5 år for noe du ikke gjorde, eller i fengsel i 10 år for noe du gjorde?
Hvis jeg virkelig gjør noe så dumt at jeg må i fengsel i 10 år, så fortjener jo jeg det. Men aldri om jeg hadde klart å være i et fengsel for noe jeg ikke gjorde, da hadde jeg nok tatt livet mitt eller tatt en Prison Break comeback!

Alltid være overpyntet eller alltid være underpyntet?
Alltid overpyntet. Er så jentete av meg hihiNå tenker jeg å avslutte dette innlegget med et lite spørsmål til dere: ville du aldri hatt tilgang til internett eller aldri hatt fine klær? Lik innlegget om dere vil ha mer som dette!

30 spørsmål

 • 02.02.2015
 • 16:46

Hei og god mandag, fine! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Tenkte å kjøre i gang med en slags spørsmålsrunde, har sett flere bloggere ha innlegg som dette, hvor de svarer på f.eks 50 spørsmål. Jeg lånte spørsmålene til søteste Åshild og har svart på 30 av dem Enjoy!


Hvor høy er du? Jeg er 158 i følge passet mitt, men pleier alltid å skryte på meg litt høyde og si at jeg er 160+, hehe.

Hvilken film så du sist? LOL. Denne filmen er jo så inmari søt og fin, blir så glad når jeg ser den og guud hvor vakker Miley er.

Hvem ringte du sist? Mamma.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 06.40

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Som regel foretrekker jeg å sende sms! Jeg hater å ringe for da ender man opp med å skravle i timesvis, men hvis jeg har dårlig tid og skal løpe til f. eks bussen, ringer jeg i steden for å skrive, for deeet blir for komplisert for meg.

Hva er ditt favorittsted? New York og London! Føler meg så utrolig hjemme når jeg er på de stedene.. ♥ Får så mye postitiv energi og motivasjon, føler det er noe magisk støv over de byene, haha!

Hvilke sted foretrekker du minst? Køer. Spesielt do køer!!

Hvilke julesang er din favoritt? Deeet må nok være Justin Bieber sitt julealbum, synes sangene er såå fine og de bringer masse fine minner! Hehe, er ikke så glad i de gamle tradisjonelle julesangene desverre....

Hvilken øyefarge har du? Veldig mørkegrønn!


Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Da er jeg 28 år og forhåpentligvis har jeg en jobb jeg trives med, gode venner og familie rundt meg og muligens gift, med barn? Hehe, drømmer om å få barn relativt tidlig, slik at jeg får oppleve hele livet mitt med mannen min og barn(a) mine! Men det er jo ingenting jeg kan planlegge egentlig, ikke noe hast enda.

Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har alltid vært sinnsykt redd for heksa i Snøhvit, filmen. Jeg hadde ofte samme mareritt, hvor jeg havnet i et mørkt rom med heksa ved siden av meg, som ba meg trykke på en grønn knapp for å redde mamma, eller en rød knapp for å redde pappa. Om jeg ikke trykket på en av dem ville begge dette ned i et sort hull :( Også var jeg sinnsykt redd for The Ring jenta, som jeg alltid trodde gjemte seg i kjelleren. Haha....

Hva er din beste egenskap? Jeg gir ikke opp!

Hva er din verste egenskap? Jeg er sjalu og pirkete.

Hvor mange puter har du i sengen? 5!

Hva er det rareste du har spist? Hmm, jeg er faktisk veldig redd og usikker når det gjelder mat. Hadde aldri turt å spise for eksempel blåskjell, det virker så skummelt. Det rareste jeg har spist er nok blekksprut!

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt! Eller, om det er kosesokker så foretrekker jeg det.

Hva hører du på akkurat nå? For tiden hører jeg for det meste på Somo ♥ Han lager de fineste coverne og den nydeligste stemmen, da dere! Om dere ikke har hørt sangene hans må dere sjekke de ut NÅ. Pronto.

Hvilken iskrem er din favoritt? Er ikke så glad i iskrem og spiser det veldig sjeldent.. Har ingen favoritt!

Hvilken dessert er din favoritt? BLØTKAKE!

Kan du spille poker? Ja, jeg inbiller meg det egentlig (?)

Liker du kaffe? Litt! Kan gjerne ta en kaffe til dessert eller på vei til skolen for å holde meg våken. Iskaffe er noe jeg elsker faktisk, men det blir jo ikke helt det samme!

Hva drikker du helst frokost? Juice!

Nevn to historiske personer som interesserer deg? Nelson Mandela og Ghandi!

Vil du ha barn? JAAA! Jeg har så lyst på barn, kunne gjerne ha hatt en nå faktisk (haha). Jeg føler meg veldig klar til den rollen, men jeg vil selvfølgelig ikke bli mor før jeg er gift og har utdanning, det er viktig synes jeg!

Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan litt fransk fra ungdommskolen og siden Ziwer er fra Kurdistan har jeg lært meg litt grunnleggende gloser. Ellers kan jeg engelsk! Når vi snakker om språk, kan jeg si dere en skikkelig rar ting. Jeg forstår ikke et eneste svenskt ord og når slekta mi fra Sverige kommer på besøk må jeg stadig be mamma eller broren min om å oversette. Det er jo umuulig!! Haha!

Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

Hva bruker du helst penger på? Mat! Jeg kjøper litt for mye mat i skoletiden kan vi si, for å holde meg aktiv i timene. Det er helt sykt hvor mye mer motivert jeg blir når jeg spiser! Ellers prioriterer jeg sparing, om 3 mnd er jeg ferdig med VGS og da er planene å reise mye, da må jeg jo ha ca$h!

Hva er ditt favorittprogram på tv? For øyeblikket er det Mitt Dancecrew! Jeg synes de fleste danseprogram er utrolig kult å se på, og nå er det jo ekstra gøy siden Sophie er med! Sitter og heier som en gal bak skjermen! - Blogg supporter ♥

Kan du stå på slalom? Ja, men jeg er helt elendig.

Er du singel?  Hehe, vil egentlig ikke si det neei :*- Sofie

svar på spørsmål: del 2

 • 14.01.2015
 • 19:13

Kan du ikke ha sminke tips i et step by step bilde innlegg da, siden video er så vanseklig. Så kan du lage video når du får det til, hehe. Vil gjerne ha begge deler!
Det hørtes ut som en veldig god ide, faktisk! Noe jeg kan starte med :-D

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om deg og Ziwer?
Det jeg har erfart er at jo mer offentlig og åpent forholdet er, jo fler rykter blir spredd og jeg ønsker ikke å ha det som et fokus her på bloggen. Noen fikk med seg ett innlegg jeg postet i August og slettet like etter, nettopp fordi jeg skjønte hvor dumt og dårlig gjort det var å skrive noe så offentlig om meg og en annen person. Ziwer er en herlig gutt og det som skjer med meg og han vil jeg holde privat enn så lenge . . ♥

Hvilket kamera bruker du og hvilket redigeringsprogram?
Kameraet jeg bruker heter Canon 60D, med et pannekakeobjektiv - 40mm og f 2,8 som gjør at jeg kan få med litt mer på bildet enn med 50mm!

Hva synes du om det kommentarstyret som har vært mht Caroline Berg Eriksen i media?
Jeg er litt usikker faktisk, har ikke laget en mening om det og har ikke interessert meg så mye i saken. Dette er sikkert noe flere bloggere gjør i skjul og jeg synes det blir litt dumt at man skal lage en så stor sak om det, bare fordi man er ''kjent'' i media. Selvfølgelig er det veldig dumt å utgi seg for å være en annen, men come ooon.

Noe du gleder deg til i 2015?
Wow, det er masse! Først og fremst skal jeg til New York om ikke så lenge, og der venter det mange overasskelser som snart blir røpet... Hehe. Også gleder jeg meg veldig til å se hva dette året bringer, hvordan russetiden blir, hva som skjer etter jeg er ferdig med videregående osv!

Trener du mye?
Jeg har faktisk vært veldig flink i det siste, trent både torsdag, lørdag, mandag, tirsdag og skal trene i dag! Er endelig kommet inn i en god rutine hvor trening ikke er så verst alikavel. Haha! Jeg må faktisk kjøre på med et sitat som jeg sa for noen mnd tilbake: ''Folk sier at den eneste treningsøkten du angrer på er den du aldri tok, men faen som jeg angrer på at jeg kom''. HAHA! Er glad jeg har funnet øvelser jeg liker og at jeg har kommet i bedre form. Får håpe det holder seg slik :-D


Kan du legge ut noen oppskrifter på sunt mat/sunne retter?
Ja, det kan jeg selvfølgelig! Har noen oppskrifter allerede, som dere finner her


I hvilken alder fikk interesse for mote?
Hmm.. Jeg tror jeg alltid har vært veldig glad i mote og klær, helt siden jeg var liten. Men jeg begynte ikke å utforske stilen min og prøve ut nye klær/farger og kombinasjoner, før jeg fyllte 15!

Hva gjør du nå for tiden?
Godt spørsmål.. Nå for tiden surrer jeg veldig i min egen lille boble, jeg tenker på alt mulig rart og skaper egne problemer, rett og slett. Jeg trener og bruker tiden hjemme, er ikke så mye ute og finner på ting. Blitt veeldig for meg selv, men det er vell bare noen sånne perioder man må gå igjennom!

Hva er ditt forhold til Tromsø egentlig?
Jeg har ikke et forhold til det, men om du mener hvorfor jeg var der, så var det angående rettsaken som jeg har skrevet mer om på bloggen litt tilbake. Mamma ble med meg som støtte og vi prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, så det var koselig å være på hotell og se litt av byen!


Noee meer?

svar på spørsmål: del 1

 • 13.01.2015
 • 18:20

Hvordan går det med deg? Synes du har vært flink til å blogge i det siste, stå på:)
Først og fremst, tuusen takk! Det var koselig å høre.  Det går vell helt greit med meg, litt opp og ned, men jeg har det bra :-)

Når kommer sminkevideo når du snakker?
Hehe.. Så har vi da meg i et nøtteskall, lover ting jeg ikke kan holde. Sminkevideoen har rett og slett vært ett veldig stressende problem for meg. Jeg har prøvd å filme og senere funnet ut at jeg ikke hadde fokus, at det ikke var nok batteri, at lyden ikke fungerte osv. Alle mulige ''små'' problemer har dukket opp, men en eller annen dag må jeg da klare å få det til! Så skal prøøøve å ikke utsette det for lenge.

Hvordan får du en "nude-pink" farge på leppene?
Jeg pleier som oftest å bruke leppestifter fra VS, de har et utrolig godt utvalg av leppestifter med en nude og fin farge. Ellers, blander jeg en rød leppestift og en rosa farge for at det ikke skal bli så knæsjt. Har faktisk ikke et fasit svar på hvilken leppestift jeg bruker, har ingen favoritt, fordi jeg varierer hele tiden. Men, om dere ser etter nude leppestifter så har Isadora også noen kjempefine!Hvor ser du deg selv om 5 år?
Godt spørsmål! Jeg kan ikke si hvor, men jeg håper og satser på at om 5 år er jeg allerede godt på vei med utdanning, har et sunt og godt koshold (haha), har gode venner og familie rundt meg og kanskje jeg er forlovet? Hehe

Har du tatt restylane? Og hvis ikke: hvordan sminker du leppene dine så fine?
Nei, jeg har ikke tatt restylane! Når jeg sminker leppene mine pleier jeg ofte å bruke en lipliner i lik farge som mine naturlige lepper. Jeg pleier ikke å gjøre dem større, men markere kantene slik at de kan oppfattes som det, haha! Etter å ha markert dem påfører jeg enten leppestift eller lipgloss, varierer veldig :-)

Hva er planene i år? Skal du begynne å studere eller ta et friår?
Når jeg er ferdig med siste året etter sommerferien, skal jeg ta et friår og satse på bloggen samt oppleve verden. Det er i hvert fall drømmen!

Har du god selvtillit?
Jeg er fornøyd med den jeg er og jeg har troa på meg selv, men samtidig misunner jeg mange andre for hvordan de er og hvordan de ser ut, og de tankene veldig mange har som:  ''hvorfor ser ikke jeg sånn ut'', eksisterer hos meg også! Veldig vanskelig å svare på, er vell litt bobb-bobb!

Hva er viktig i et forhold? Hva syns du er et perfekt forhold?
Det jeg synes er viktigst i et forhold er at man kan være seg selv rundt den man er sammen med, at man har tillitt til hverandre og at man er ærlige. Et forhold blir utrolig mye vanskeligere om man ikke tør å fortelle om sine egne feil og heller vil imponere hverandre og fremstille seg selv perfekt. Det er viktig at man tør å feile med personen man er sammen med, og ikke holder ting skjult fordi man er redd. Et perfekt forhold for meg er ikke et forhold uten krangler, men et forhold hvor man til tross for alt så holder man sammen. Det synes jeg er så fint!Først må jeg bare si at du er en av mine favoritt bloggere! Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 ord?
Tusen takk, dette gjorde meg veldig glad! Jeg vil beskrive meg som: ærlig, lojal og spontan!

Hva foretrekker du å gjøre en fredagskveld?
Være en sofagris i koseklær med en av mine nærmeste. Aaaah

Hei! Vi er en jentegjeng som skal på jentetur til sommern, og er litt usikker på hvor! har vært i marbella før, men vet liksom ikke om det passer helt! hva er dine erfaringer, og har du andre anbefalinger? vi vil ha bra uteliv, bra strandliv og bra shopping!
Ååå, så gøy! Finnes lite som slår en skikkelig jentetur ♥ Hmm, jeg selv synes Marbella var utrolig kult. Vi hadde tilgang til masse bra uteliv, samt at vi kunne bruke dagene på å sole oss og handle. Marbella er et sted med alt, man har mange muligheter! Jeg har ikke vært noen andre steder og vi jentene tenker å dra tilbake dit til sommeren, så jeg vil absolutt anbefale det!Noe dere lurer på til neste gang?

Noe du kanskje ikke visste om meg . .

 • 10.11.2014
 • 12:04


*  Jeg ønsker å gifte meg ganske ung, kanskje til sommeren? Hehe, neida. Ung og ung, har lyst til å gifte meg i en alder av 24. Det er fordi jeg ønsker å oppleve det meste av livet mitt med mannen min! Slik at når vi er gamle og sitter på eldrehuset og spiller bingo (haha), kan vi mimre tilbake på alle minnene og huske at vi opplevde de tingene sammen.  Er vanskelig å si at det blir sånn, man vet jo aldri når man møter ''den rette''. Et lite ønske må man få lov til å ha, hehe!

* Jeg er 1.60 cm og hver gang jeg møter noen nye mennesker som kun har sett meg på bilder sier de ''du ser mye høyere ut på bilder enn i virkeligheten!''. Tro meg, flere lesere har fått sjokk da de har sett meg, for tydeligvis virker jeg ganske høy igjennom bilder. Haha! Synes det er så rart, hvordan kan lille meg se høy ut?

*  Jeg synes selv at jeg er mye morsommere enn hva andre mener. Jeg kan le utrolig mye av meg selv og synes at ting jeg sier er dødsmorsomt, mens andre sitter der og bare ''whaat?..'' Det er faktisk veldig dumt, det er jo utrolig flaut å sitte å knekke sammen av latter, mens andre bare ser rart på deg. Jaja!

*  Jeg må alltid ha kontroll over hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene, for eksempel ''tirsdag jobbe med skole, onsdag møte Nora, torsdag trene''. Hvis jeg ikke har styring på hva jeg skal, så får jeg helt fnatt! Finnes ikke bedre følelse for meg enn å vite at jeg har planer de 2 neste ukene for eksempel. Haha, rart. Jeg er faktisk ganske spontan også, så forstår ikke hvorfor jeg må ha planlagt ALT i forveien..

*  Jeg har veldig sterke meninger om ting og hvis jeg har sagt noe så står jeg for det uansett hva. De tingene jeg bestemmer meg for, de holder jeg! Så om jeg har bestemt meg for å ikke gjøre en ting, så er det umuuulig å få meg til å gjøre det.

*  Jeg lever meg alltid inn i filmer, det er helt sykt. Må være morsomt å se film med meg, hehe. Som for eksempel når jeg ser på PPL, og noen av jentene der bitcher til hverandre, kan jeg finne på å si HELT naturlig ''Yeah, hører du? Sånn skal det være'' og være heeelt med, akk som at jeg står blant jentene der. Haha!

*  Jeg elsker å stjele klærene til Ziwer og jeg klarer ikke å sove uten! I løpet av de 2 årene vi har kjent hverandre har det vært slik. Jeg elsker å sprade rundt i huset i en av genserne hans. Da han var i Belgia i fjor sommer, sov jeg med genseren hans hver dag i 1mnd, og brukte den hver gang jeg var hjemme!

* Jeg er ganske flink til å lage mat. OKEI, nå skal jeg ikke skryte her, MEN, jeg må få forsvare meg litt for det er ganske mange som tror jeg er elendig på kjøkkenet. Der tar dere feil! Å lage mat er noe jeg synes er kjempegøy, spesielt å lage mat sammen med andre. Med venninner, familie eller andre! Jeg vet veldig godt hva slags mat jeg liker og hvordan jeg liker maten krydret, og det er kjempemorsomt å prøve nye oppskrifter og oppdage nye smaker. #konemateriale ??

Noe dere ikke visste? Var ikke store hemmelighetene her, men!


Forresten, tuuuusen millioner takk for så mange støttende kommentarer og mailer jeg har fått av dere etter helgens innlegg! Det setter jeg stor pris på ♥

svar på spørsmålsrunden

 • 27.10.2014
 • 16:50

Hva er det som skjer med deg og Ziwer? Er det slutt eller holdes det hemmelig på sosiale medier?
Hm, forstår at denne situasjonen er forvirrende og at det er vanskelig å ''følge med''. Skal prøve så godt jeg kan å forklare dere! I alle forhold er det problemer, og noen problemer blir så store at det føles veldig håpløst og forsette å være sammen. Jeg fant ut raskt at jeg forsatt vil ha han i livet mitt, og vi er gode venner som møtes ofte og har det bra sammen på den måten :-) Hva som vil skje senere, det vet jeg ikke og det vil jeg ikke svare på. Men ja, det er forsatt slutt!

Hvorfor henger du masse med Ziwer og er med han så mye etter det han gjorde i mot deg? Det er helt feil.
Unnskyld meg, men sist jeg sjekket er det MITT valg og ingen andre sitt. Jeg gjør det som er best for meg, og det er å lære å tilgi og legge fortiden bak meg. For noen er det riktig å gå og glemme, men for meg er det viktig å huske men også tilgi. Jeg synes ikke noen skal utale seg om mitt forhold og hva jeg velger, for det er opp til meg og det er jeg som følger mitt hjerte.Jeg lurte på om du kunne dele noen tips, typen min skal til Magaluf med bare masse single kompiser. Hvordan skal man takle sånt? Håper du kan gi noen tips på det, trenger virkelig det. Det er ikke det at jeg ikke stoler på han, men jeg klarer ikke å forstå hvorfor han vil dra på en slik tur i det hele tatt.
Jeg forstår deg veldig godt! Det er alltid skummelt når den du er sammen med drar på en sånn ferie, men om du stoler på han så burde det ikke være et problem. Han vil nok dra for å ha det gøy med gutta, og hvis du ser det fra han sin side ville det vært kjipt om han ikke kunne dra fordi han har kjæreste. Om du forstår? Vi jenter tenker ofte feil og er beskymret for alt mulig, så mitt tips til deg er å stole på han du er sammen med og la han kose seg. Jeg forstår at det er en skummel tanke, men i et forhold møter man på slike situasjoner og da må man nesten bare takle det på best mulig måte! Lykke til :-)

Kan du fortelle litt om din opplevelse av videregående skole? Hadde vært fint å høre andres meningene og opplevelser
Videregående for meg var og er noe veldig positivt, det ga meg en sjanse til å starte på nytt med nye folk, nye lærere og ett nytt miljø. På videregående møtte jeg personer som i dag er mine nærmeste og jeg har blitt mye mer motivert enn hva jeg var på ungdomsskolen. Ungdomsskolen var den verste tiden i livet mitt, hvor jeg var utestengt og følte jeg ikke passet inn i noen av klassene eller i miljøet. Så overgangen fra ungdommskolen til VGS for min del var veldig positivt!

Hva er planene dine for neste skoleår?
Nei, om jeg bare hadde visst det selv haha! Sitter veldig fast, men tror det lander på friår :-) Har lyst til å ta med ett år pause, hvor jeg bruker tid på familie, venner, bloggen og meg selv. Et år hvor jeg får gjort meg klar til det store som venter, kanskje skaffet meg litt jobberfaringer osv. Så når jeg er klar, reiser jeg til England om ting går som det skal og studerer der!

Hva liker du best med høsten?
Fargene! Landskapet blir så mye finere med blader dalene ned mot bakken, sterke farger på trærene og det rolige motgangen mot vinteren. Høsten har vært favoritt årstiden min en god stund, det startet da jeg var liten og forsto at jeg hadde bursdag på den tiden (hehe) og så blir jeg mer opptatt av hvordan naturen rundt meg ble. Det er også mye lettere å kle seg fint om høsten enn om vinteren! Enten er det for varmt eller for kaldt, mens om høsten er akuratt passe. Haha, nå ble jeg helt gal her - ♥ høst ♥Hvordan har du det? :-) Du er nydelig!
Først og fremst, tuusen hjertlig takk! Så koselig at du spurte ♥  Jeg har det ganske bra for tiden, men jeg vil ikke si at jeg er lykkelig enda. Det er noe jeg håper jeg blir med tid!

Har du ingen problemer med venninner/vennegjengen? Er alt så koselig og harmonisk som det ser ut til? :-) Hvordan er miljøet i bussen din?
Altså, nå er vi jo en gjeng jenter og en gjeng jenter = alltids litt uenigheter. Men jeg vil si at vi ikke fremstiller vennskapet som noe bedre enn hva det er, jentene mine er utrolig herlige alle sammen og gode som gull! Miljøet i bussen jeg er med på er også veldig bra, vi kommer overens med hverandre og hver jente er spesiell og unik på sin egen måte! Er super glad for å kunne feire russetiden med disse babesa.Fortell sist gang du møtte på noen blogglesere og hvordan det var?
Sist gang jeg møtte på noen blogglesere hadde vi begge veldig dårlig tid, vi fikk knipset ett bilde og snakket litt sammen før begge måtte løpe hver sin vei. Men det er en hendelse som er veldig morsom som jeg fortelle dere om! Det var en gang jeg var usminket, gikk i joggis og var med pappa på Oslo City. Plutselig kom det bort en ung gutt som spurte om jeg kunne signere........ kebaben hans! Hahaha, det var like rart som det høres ut og noe jeg kommer til å huske lenge. Vi pratet i en halvtime og han var så interissert i bloggen og hvordan jeg var som person. Det er så koselig når folk kommer bort og faktisk snakker med deg! Kunne hatt de lengste samtalene med blogglesere, så det er bare å komme bort om dere ser meg ♥

Må virkelig bare si at jeg syntes du er veldig pen. Du sminker deg bra og jeg føler selv at jeg sliter litt med å få det til fint, så bare lurte på om du hadde noen tips eller kunne vist hehe. Du er virkelig pen. Kan du lage sminkevideo?
Åååh, så nydelig du er! Tusen tusen takk :-) Jeg skal få det til, men hver gang jeg setter meg ned for å filme er det alltid noe som dukker opp. Enten så pøs regner det ute og lyset blir dårlig, mangel på minnekort, tomt batteri, glemt igjen sminken hos en venn o.l. Men dette burde jeg da klare å få til snart :-)

 

Håper dere likte svarene!

Svar på ukens spørsmål

 • 05.10.2014
 • 18:42

Åh Sofie, du er så inmari vakker!! Huden, smilet, håret, du ser så utrolig frisk ut for tiden. Kan du si litt om dette? Er det noe forandring i hudprodukter?
- Først og fremst, tusen hjertelig takk! Det var koselig å høre :-) Rett før vinteren pleier jeg å gå på en mirakelkur som mamma kaller det, det er et hudpleie serium som man påfører der man pleier å slite med urenheter. Etter 3 dager flasser man og når huden er blitt ny, tar det laang tid før det dukker opp urenheter igjen! Dette er en veldig sterk kur, men skal høre med henne hvis noen er interissert i navn. Den funker veldig bra på meg! For øyeblikket sliter jeg faktisk veldig med huden, men det er fordi jeg er midt i en prosess. Angående håret så bruker jeg hårkur hver gang jeg dusjer og tar vitaminer så ofte jeg husker det! Mye vann er også viktig, men det må jeg bli flinkere på selv :-)

Hvor er den blomstrende buksen fra?
- Den kjøpte jeg sammen med mamma da vi var i Fuengirola forrige sommer. Vet desverre ikke hvor den er fra, var en gatebutikk på hjørnet så vidt jeg husker!Hvor ofte vasker du håret ditt?
- Jeg vasker håret mitt ca. annenhver til hver tredje dag!

Hvilken smoothie pleier du å kjøpe på smoothieXchange?
- Jeg er en person som elsker å smake nye ting, så har enda ikke funnet en favoritt. Men enten Berry Heaven (?) eller Acai Coconut Crunch!Hvordan klarer du å være venn med en du var sammen med tidligere? Det går jo ikke.

- Dette vil jeg tro har mye med hver enkelt person å gjøre. Jeg og Ziwer har tidligere blitt enige om at vi skal være flinke på å holde kontakt, uansett hva som skjer. Jeg er en person som ikke bærer sure miner og jeg er vant til å ha han i livet mitt, og da ble det sånn :-) Når man er sammen i flere år synes jeg det er mer ''riktig'' å holde kontakt hvis man klarer det, enn å gå vær sin vei og til slutt ende opp som fremmede. Hvor trist er det ikke at en av dine nærmeste blir en totalt stranger for deg?

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om akohol?
- Rett og slett fordi jeg vil unngå mest mulig press på de yngre leserne. Det er ikke noe jeg vil at skal være et tema på bloggen og ikke noe jeg vil ta opp heller! Enkelt og greit. :-)

Hvor er morgenkåpen din fra? Den var nydelig!
- Den er fra Miss Bee, elsker den!♥ Noe mer dere lurer på til neste gang?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits