Slik får du tak i billigere desigmerker!

 • 16.07.2015
 • 21:07

Louis Vuitton / Prada / Gucci / Hermés / Michael Kors / Marc Jacobs / Versace / Tommy Hilfiger / Ralph Lauren - Listen synes uendelig, men det er vel ingen tvil om at det er dyrt å skaffe seg varer fra de kjente motehusene, men det er faktisk mulig å få tak i flere av merkene til en litt billigere penge - og uten at det er fake :-D

Nå som jeg har vært og fartet litt rundt - både på nett og på reiser - har jeg snappet opp et par tips som jeg tenkte å dele med dere. Det er på reiser det er mest å spare, men det er ikke umulig selv i Norge, så vi starter tipsene innlands:

I Norge:

Edit! Pga valutakursene er prisene hos LV, Gucci, Hermes etc i Norge en av de billigste stedene i hele verden! Butikkene ligger ved sidegatene rundt Egertorget i Oslo.  Så IKKE kjøp slike merker fra USA eller England, pga valutakursen som for oss i Norge blir veldig ufordelaktig der.

Bor du i Oslo-området så stikk innom Norwegian Outlet - rett utenfor Vestby. Der har de mange kjente merker som de selger til alt fra 30% rabatt og oppover. Nå som det er sommer er det enda mer rabatter og store muligheter. Men det er mest klær og sko som selges der, det var dårlig med utvalg av vesker sist vi var der. Det er også oftest fjorårets modeller det er salg på. Tommy Hilfiger har egen butikk, og der var det mye fint, og med 30% sommerrabatt oppå outletpriser kan man gjøre et kupp!

 

Belter fra Tommy Hilfiger - til normal outletpris som var 420,- pr stykk. Mamma kjøpte en Trenchcoat som originalt kostet 2700,- men som vi fikk for 1323 :-D

Jeg har sett at det er gode muligheter for rabatter på Michael Kors, Marc Jacobs, Guess og DKNY for å nevne noen. Det er også mulig å gjøre flere kupp hos Tatler (Bogstadveien i Oslo), Eger, Steen & Strøm, Morris (butikker over hele landet, her har de Guess og DKNY) Nå som også Michael Kors har åpnet egen butikk i Oslo, så har de også sesongsalg her, og nå har de mye fint til hele 50%!


Disse nydelige skoene fikk jeg til 70% hos Tatler i fjor sommer - et skikkelig kupp spør du meg!

Flere norske nettbutikker selger også merkvarer noe billigere, har spesielt lagt merke til Zalando. Her har de superbra utvalgt på blant annet Michael Kors, og selger også Versace, Valentino, Tommy Hilfiger, Ralph Laruen, Guess, DKNY og mange flere.


Denne vesken kjøpte jeg i NY i vinter, men fant den nesten like billig på Zalando, haha!

På reise:
Skal du først ut å reise, kan du like gjerne benytte deg av muligheten til å kjøpe merkevarer billigere. Moroa kan starte allerede på flyplassen, spesielt OSL på Gardermoen har masse bra utvalg - både på innlands og utlandsbutikkene har de duty free - som vil si alltid minst 20% billigere. Best er utvalget på utenlandsavdelingen, og på vesker fra Michael Kors. Men de har også superbra utvalg på solbriller og her finner du også Gucci!

 Denne MK clutchen - som også kan gjøres om til skulderveske - fikk jeg for 50% på Gardermoen (utlandsavd), så den måtte jeg rett og slett ha, hehe :-D

I Utlandet: Tax Free/Duty Free
Veldig mange designmerker selges i perioder på salg, men for enkelte av de svindyre merkene - som Gucci, Prada, Celine, Hermes, Louis Vuitton - så er det aldri salg! Prispolitikken til flere av disse er også slik at prisen er så og si lik i alle land. Skal du få tak i disse herlighetene så må du altså handle i et land som har ordning med Tax Free. Dette vil da si at du kan få tilbake det meste av momsen, når du reier tilbake. For eksempel har jeg god erfaring i å handle tax free fra England og Italia. Du må belage deg på å bruke noe tid på flyplassen for å få stempel i tollen, og å sende kvitteringer for refusjon, men det kan det være verdt! Husk imidlertid på at det er en grense på hvor mye du kan ta med av tollfrie varer til Norge. Et tips er å fjerne tag og emballasjen fra det du kjøper, så varen ikke ser ut til å være kjøpt i utlandet. For eksempel vil du kunne spare rundt 10-15% på det du kjøper i mange av de Europeiske landene dersom du benytter deg av Tax Free ordningen.

Nettbutikker.
Det er utrolig mange utenlandske nettbutikker som frister med billige designmerker. Men pass å - flere av disse er FAKE! I tillegg så må du alltid fortolle varene, og da blir det 25% dyrere i tillegg til importgebyret! Så her ville jeg vært veldig nøye med å sjekke ektheten + reel pris du må betale etter tollen har tatt sitt!

Outlets:
I USA kryr det av outlets der du kan få tak i de fleste merker - men har enda ikke sett Louis Vuitton noe sted! Men for all del, sier ikke nei til Victoria Secrets, Nike, Burberry, Michael Kors, Ralph Lauren, Tommy Hilfigher og Calvin Klein for å nevne noen! Det skal visst også være en Céline outlet i USA, og det er ikke hverdagskost! I Italia får du ta i enda flere herligheter. Gucci, Prada, Armani, Valentino, Fendi m.m finnes hos AKA Prada Space and Gucci i Firenze!Går gjerne opp den trappa der, jeg!

Noen som har gjort noen skikkelige kupp dere vil dele?

Talk About Beauty

 • 07.06.2015
 • 18:08

Riktig god søndag dere :-)  Er det flere enn meg som har stillet seg kritisk til mange av reklamene som hersker på nettet for tiden? Den ene mirakelkuren etter den andre popper opp på ulike nettsider, og en av de dummeste må vel være den med to kremer som på 14 dager skal gjøre deg 10 år yngre - #1 rareste rynketipset. Rart - og sikkert også ren løgn! Hadde dette funka hadde samtlige mennesker kjøpt seg dette og sett ut som om de var 25 år hele gjengen, eller hva? Det morsomste på nettsiden, nest etter å se før/etterbildene, er å lese de såkalte facebook-kommentarene - de er like fake som kremene og verd en titt - klikk her.


Seriøst - det går ikke an å bli så fin i huden etter 2 uker med kremer...  Foto fra healthdailyguide.com

Er du også lei slike såkalte "ærlige" produktanmeldelser? Nå er det heldigvis lansert en ny nettside Talk About Beauty hvor vi forbrukerne selv kan lese og skrive anmeldelser av over 13.000 skjønnhetsprodukter, uansett om det er ris eller ros! Vi kan samle poeng for hver anmeldelse som vi skriver, og som vi kan spare til små fine belønninger for innsatsen. Målet er at nettsiden skal bli stor, variert og med et nyttig utvalg av produktanmeldelser slik at vi som forbrukere har et sted å gå til å få reserache skjønnhetsprodukter - før vi handler dem!

Som blogger har jeg jo selv skrevet en del produktanmeldelser. Jeg har hele tiden forsøkt å være åpen og ærlig om hva jeg har syntes om produktene, enten de har vært sponset eller jeg har kjøpt de selv! Det har vært noen produkter jeg har fått tilsendt for å teste som jeg ikke har likt, og da har jeg unnlatt å skrive om de. Slik sett blir nok denne nye nettsiden enda mer troverdig - da det er lettere å skrive negativt om produkter som ikke lover det de holder - enn å la være å skrive noe.

Akkurat nå er Talk About Beauty på jakt etter månedens skjønnhetsekspert som er den personen som har anmeldt flest produkter denne måneden. Vinneren kan se frem til flotte premier, heder og ære. Klikk her for å komme til konkurransen.
Slik ser nettsiden ut:


På Talk About Beauty er det vi som er skjønnhetsekspertene og våre meninger som teller, ikke slike mirakelkurer som jeg viste over :-)

 

Hva tenker dere om en slik nettside - og er det noen som har blitt lurt av reklame som lovet deg gull og grønne skoger?

Soft Feet

 • 24.05.2015
 • 22:26

God kveld! Her om dagen var jeg og tok fotterapi hos Bryn Medisinske Senter hos Mona. Siden jeg har hatt som oppdrag å fronte Bryn senter sin instagram nå i mai, så fikk jeg også noen herlige "frynsegoder" som å teste ut en behandling der! Jeg har alltid elsket alt av massasjer og behandlinger, så jeg var ikke vanskelig å be. Jeg hadde ikke vært der før, og ble overrasket over hvor mye forskjellig de har på dette medisinske senteret. Det er ernæringsfysiloger, coaching, fysioterapeuter, akupunktører og til og med et treningssenter der, og en sal med gruppetimer for yoga og pilates. Vel, nå skulle jeg teste ut fotterapi, og det må ikke forveksles med fotpleie. Det fikk jeg fort erfare! En fotterapi kan bare utføres av autorisert helsepersonell, og de forebygger og behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotpleie skal kun utføres på friske føtter og er en mer kosmetisk velværebehandling. Ikke noe galt i det, men med tanke på at Mona faktisk fant flere bittesmå glasskår (!) i foten min, så var jeg glad jeg gikk til en fotterapeut!

 Behandlingen tok litt under en time og da fikk jeg fjernet hard hud, (og glassskårene) stelt og filt negler, og en deilig fotmassasje med en velgjørende og pleiende krem til slutt. Har du noen problemer med føttene kan du også få råd og hjelp til dette hos en fotterapeut. Kan trygt anbefales, og jeg er så glad jeg fikk tatt denne behandlingen, var ikke feil etter en måneds russefeiring for å si det sånn. Du går ut med myke og gode føtter som det er godt å gå med :-D

Har du tatt fotterapi før?

 

#fotterapi #behandling #søndag #tips #føtter #ssbk

Independent Woman

 • 13.04.2015
 • 20:12

Det er vel ikke bare meg som synes det finnes en hel jungel med nettsider hvor man kan bestille klær og ellers alt mulig? En ny side som imidlertid skiller seg litt ut er GirlCode.no! Det er en norsk nettbutikk med en unik bakgrunn og de ønsker at vi jentene skal se originale, modige og selvsikre ut. Produktene er miljøvennlige, de er stilige og praktiske, og det ga meg en godfølelse å titte igjennom nettsiden! Jeg syntes de hadde masse fine og kuuule ting der, og jeg fant følgende "godsaker" :-)Denne brune "multipurse'n" er en kombinert veske, clutch, og lommebok.  Den har dobbel glidelåslomme på utsiden og egen plass for mobilen - min iPhone6 passer perfekt inn. Innvendig har den i tillegg fire rom og en glidelåslomme i midten, samt lommer til tolv kort! Den har også avtakbar rem til å bære rundt håndleddet. Med andre ord, den er svært praktisk og passer perfekt til oss jenter!
Og så - det beste av alt - prisen er heller ikke avskrekkende. Som lesere av bloggen min får dere også en rabatt på 20% :-D
 Wallstickers er en stilig og enkel måte å dekorere rommet ditt på. Serenity kan oversettes til sinnsro på norsk. I våre travle hverdager er det en flott og tiltrengt påminnelse om å trekke pusten godt og å nyte øyeblikket - noe jeg selv absolutt kunne bli flinkere til. Står det på veggen er det lettere å huske på :-) 
Med rabatten på 20% så vil denne komme på 112,-

 
Serendipity - ''Finding something good without looking for it'' ♥ Jeg får aldri nok av mobildeksler, hehe. De har flere typer, med søte quotes på! Finnes til iPhone 5 og 6!
 
Roter du like mye i undertøysskuffen som jeg? Da tror jeg disse må være midt i blinken. Organiseringsbrett i tre deler for undertøy, ideell for å oppbevare sokker, truser, og bh-er. Laget av bambuskull som har en helt unik evne til å absorbere luftfuktighet og dårlig lukt. Ingen kjemikalier er brukt for å fremstille materialet, noe som gjør produktet svært miljøvennlig. Kan brettes sammen for å enkelt legges vekk eller tas med, som kan være superpraktisk på reiser!

Wow, sjekk ut alle disse herlige sokkene - det finnes enda flere å velge i også, + en pakke med 15 stk :-D

Ta gjerne en titt på alt det kuule de har på GirlCode.no, dette var bare en liten smakebit. Husk rabatten til dere supre blogglesere som gjelder på alt de har på nettsiden (minstekjøp 200 kr),  bruk koden sofie20. Koden er gyldig til og med søndag 19.4.2015 :-D

Var det noe her du kunne tenke deg?

 //Annonse
#girlcode #mandag #blogg #inspirasjon
#produkter #ssbk

Refreshing Eyedrops

 • 17.03.2015
 • 15:44


Hei dere! Denne gangen tenkte jeg å komme med et supert tips, nemlig noe for øynene! Har du også røde, tørre eller irriterte øyne? Det kan oppstå av flere ting, for eksempel for lite søvn, for mye festing eller kontaktlinser. I tillegg til dette er det vel noe vi alle har felles - vi sitter som regel alt for mye foran dataskjermer, mobil eller TV. Dette gir en økt negativ effekt på øyene og bidrar til tørre og røde øyne. Kan vel si jeg kan krysse "ckeck" på disse punktene, huff!

Så derfor - endelig har jeg oppdaget at det har kommet øyedråper som som motvirker røde øyne - og som i tillegg er sunne og bra for øynene. For eksempel har Clear Eyes lenge vært populært for å gi fine hvite øyne, men dette produktet er ikke bare ulovlig, det er også direkte skadelig. Derfor måtte jeg bare teste ut Swiss Eyes fra SWISS CLINIC som har utviklet øyedråper som er fullt godkjent og som vil hjelpe deg til å få en bedre helse på øynene!


Jeg fikk øyedråpene for et par uker siden og jeg merket at øynene mine ble mye mer fuktigere og klarere. I tillegg til røde øyne har jeg slitt med tørrhet, som jeg synes har blitt mye bedre. Jeg føler meg også mye tryggere med disse enn Clear Eyes, i og med at Swiss Eyes også er forebyggende og pleier øynene, og ikke inneholder stoffet nafezolinhydroklorid - for det er virkelig ikke bra for øynene våre. Swiss Eyes tenker derimot på hele øyets helse, som jeg synes er veldig viktig - vi skal jo tross alt ha synet vårt lengst mulig og jeg tør ikke gamle med det! Swiss Eyes inneholder de samme ingredienser som brukes i øyekirurgi, og kombinasjonen av ingrediensene gir samme effekt som tidligere versjoner av øyedråper med nafezolinhydroklorid, men uten den svinede følelsen. Virkestoffet Glyserol fungerer som en salve og smører øynene og hindrer at de tørker ut, og det er det jeg synes er absolutt det beste med disse dråpene :-)

Så nå til mine fine lesere ♥ Nå kan du få kjøpt to Swiss Eyes for kun 399,- og det er gratis frakt og garanterte resultater. Dere kan trykke HER for å komme til tlbudet! Nå i mars er det i tillegg 100 kr i rabatt hos SWISS CLINIC  - så er det noe annet som også frister så er det lurt å benytte sjansen nå. Bruk rabattkoden SWISSBEAUTY i kassen

Noen som har prøvd dette produktet før?

//Sponset produkt
#swisseyes #swissclinic #øyedråper #tilbud #ssbk

Nye herligheter fra bangerhead

 • 12.03.2015
 • 13:19

Hei dere! Nå er det torsdag og helgen nærmer seg med stormskritt. Åh, så deilig det skal bli med helg! I dag venter det meg 5 timer trafikalt grunnkurs, men skal bli godt å få det overstått. Har nesten ikke orket å kle på meg de siste dagene, så før outfitsinnlegg kommer så får dere litt produktinnlegg:-) Har fått så mye nytt og kjøpt mye nytt, som jeg selvfølgelig ønsker å vise dere!

Sist inkomne er disse herlighetene fra bangherhead ♥ Jeg elsker å bestille fra nettet og få pakker levert, det er noe eget ved å åpne disse pakkene. I samarbeid med bangerhead får dere som leser bloggen min en rabatt på 100 kroner ved kjøp på over 200 kr eller mer, supert eller hva? Bruk rabattkoden SOFIE i kassen.  I tillegg så har jeg sett at bangerhead ofte har lavere priser enn veiledende, så her kan man spare penger :-)  Nå skal jeg vise dere hva jeg valgte ut! Here we goo:


Til venstre Bangerhead sine egen produkter - tørrshampo Fresh me Up (129,-) og On the Beach (149,-) Freshe, gode og rimelige hårprodukter :-)
Utrolig bra koster i merket Techniques - fåes kjøpt HER til 309,- (veil. 349)  - klarte å begynne å bruke de før bilde ble tatt, bortsett fra den helt til venstre og i midten, haha, snakk om å være ivrig. Disse vil jeg absolutt anbefale, påføring av concealer og foundation er nå en lek!Nude øyeskyggesettet fra The Balm har jeg siklet på lenge, faktisk helt siden jeg ble stylet av Isabelle med The Balm sminken for et par år siden.. nå er den endelig min! Fåes kjøt HER til 379,- (veil. 399,-)


More good stuff fra The Balm - primer som gjør at foundation sitter bedre. Fåes kjøpt HER til 219,- (veld. 249,-)


Dagkrem som forebygger (og hjelper) uren hud! Fåes kjøpt HER til 199,- (veild. 220,50)


Når du ruller Skinrolleren over huden skal den stimulere tilveksten av bindvev og nye hudceller, som glatter ut ujevnheter og gir deg en finere hud. Har hørt så mye om skinrollere så denne må til pers - mer info om resultatet kommer! Fåes kjøpt HER til kun 379,-Denne bølgetangen er helt super! Du får kjempefine bølger i håret, og den er enkel å bruke. Fåes kjøpt HER til 549,- (veild. 599,-) Tenkte å lage video av krøllingen - noen  som vil ha det?

Husk rabattkoden SOFIE (gyldig tom 16.3.15)


Hva synes dere om produktene?

// Produktene er sponset
#bangerhead #sminke #makeup #skinroller #tnebalm #rabatt #bølgetang #ssbk

Forever 18 - Live Life - Backseat....

 • 08.03.2015
 • 20:22

... er noen av navnene på den nye leppestiftserien fra MakeupMekka! Leppestiftene er ikke dyretestet og det brukes miljøvennlig emballasje, to ting jeg synes er viktig - i tilleg til at fargene er smashing selvsagt! Leppestiftene lukter utroilg godt og fargen sitter bra på leppene. Er du like vinglepetter som meg, og sliter med å finne riktig farge når du er i butikken, hvorfor ikke kjøpe flere på en gang? Da kan du teste de ut i ro og mak hjemme. Disse har en så rimelig pris at det har man råd til - akkuratt nå er det kampanje på 12 leppestifter til kun kr 300,- veldig billig, spør du meg!Jeg har testet alle de 12 nye fargene, og har helt klart noen favoritter. Hvilke liker du best?

Du finner leppestiftene HER (12 stk) og HER (3 stk - mine favoritter) adlinks

Hvordan gjøre forholdet lettere

 • 06.03.2015
 • 13:20

Hei dere! De siste dagene har jeg vært koblet fra en del sosiale medier og bare vært med venner og familie. Det har ikke vært noe spesielt å skrive om og da har jeg heller ikke oppdatert dere. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøyog jeg synes det er bedre å vente litt med å poste et innlegg - i stede for å poste noe halvhjerta! :-)

Jeg har fått en del spørsmål om forholdet mitt og generelt om hva man kan gjøre bedre, om jeg har noen gode råd på lager o.l. Når man er ung er ofte forhold turbulent og uforutsigbare, kjærligheten er så sterk og følelsene kan lett ta over for fornuften våres. Det sies at de eneste gangene hjernen ikke fungerer, er når vi er forelsket. Hmm, er vell kanskje en liten sannhet i det? I hvert fall, jeg tenkte å dele med dere mine beste tips - så håper jeg at til de som har lagt igjen kommentarer og sendt mail, at dere setter pris på innlegget ♥Komprimisser. Det finnes mange viktige ting i et forhold, som holder det oppe og får det til å fungere. Er det en ting jeg har erfart selv, er det komprimisser. Det er sjeldent at kjæresten mener akuratt det samme som deg, på alle områder. Vi mennesker er ulike, vi har forskjellige syn, tanker og meninger. Det er nettopp derfor det er så viktig å gjøre komprimisser for den andre. Respekter hverandre sitt syn, kom med forslag som passer dere begge og ta hensyn til den du er sammen med!

Kommunikasjon. Hva de fleste glemmer i et forhold er å kommunisere med hverandre. Det er viktig å føle at man kan snakke med partneren sin om alt mulig og jeg har alltid ment at hvis du har noe på hjertet, si det! To pesoner i et forhold må kommunisere ofte og det er når man kommuniserer at tilliten også bygges opp. En annen viktig del med å kommunisere, er at man lytter til hva den andre personen har og si.

Trygghet og likestilling. Å føle seg trygg i forholdet, ivaretatt og likestilt er tre viktige kvaliteter for at et forhold skal holde seg stabilt og vare. Jeg har en veldig sterk mening på likestilling og jeg synes ikke at en i forholdet skal ha mer makt enn den andre, gutt eller jente. Når man er i et forhold, kan man si at man er i et slags ''samarbeid''. Man er to personer sammen, og hvis man føler at den ene har mer rett til å si noe eller mer rett til å gjøre noe - da vil det sagte men sikkert være ødeleggene for begge to.

Opplev noe gøy og skap fellesskap. Jo mer dere føler dere har sammen, jo sterkere forhold har dere. Jo flere opplevelser dere deler, jo bedre. Det kan være eksotiske reiser eller små rutiner i hverdagen. Det trenger ikke å være det største, men å ta med kjæresten på noe gøy er aldri en dum ting!


Dette er mine 4 absolutt favoritt råd, og om dette er noe dere vil ha mer av, kan jeg gjerne sette opp flere innlegg! Tenker det er greit å starte med de viktigste rådene først og etterhvert fylle det ut, hvis det er interessant :-) I dag er det fredag, og jeg håper alle får en strålende kveld! Så er jeg tilbake med vanlige oppdateringer i morgen. STOR KLEM!

Pusse opp rommet?

 • 25.02.2015
 • 12:14

Hei dere! Nå har jeg fått for meg en ny cravings, jeg må pusse opp rommet mitt. På flyturen til New York leste jeg noen interiørblader og falt helt pladask for noen av de flotte bildene av ulike rom. De var så lyse og vakre, og jeg tok meg selv i å sammenligne med mitt eget rom. Det er jo ikke så værst egentlig, men tenk hvor fint det kunne blitt med for eksempel helt hvite gulv og å bytte ut den rosa veggen med lys beige eller grå? Men, går det an å male treparketten hvit? Mener å ha hørt om det, så det må jeg nesten bare prøve! Noen som har erfaring med dette?En drøm i hvitt! Foto: Paulina Arcklin - fra Interiørbladet Vakre Hjem & Interiør


Det er denne veggen jeg tenker på å male lys beige eller grått, og fjerne skriften på veggen + heller sette opp flere hvite hyller eller klesstativ.


Og så var det gulvet da... tenk hvor fint det kunne blitt med hvitt tregulv og kanskje flyttet skolene?

I og med jeg ofte sliter med dårlig lys på rommet (ja, dere har jo hørt klagingen min flere ganger hehe) så vil jeg tro det vil bli mye lettere med lysere farger. Litt maling er i alle fall ikke dyrt! Flere som meg som fikk lyst til å fikse litt på rommet eller andre steder? Vil absolutt anbefale dere å ta en titt i interiørblader og jeg skal selv begynne å abonnere på Vakre Hjem & Interiør, via bladkongen.no så får jeg det rett hjem i posten :-)

Synes dere jeg skal gå får mitt lille maleprosjekt på rommet?

 

#inpsirasjon #oppussing #interiør #blogg #ssbk

Spør meg om råd

 • 11.02.2015
 • 22:13

Jeg har jo som mange andre et veldig turbulent liv, men det fine jeg har fått ut av alle disse nedturene er erfaring og lærdom. Jeg så at Andrea hadde et innlegg som dette, hvor hun lot leserne komme med spørsmål de lurte på og ga råd til dem! Jeg tenkte dette kunne være en veldig fin ting å gjøre, ettersom at jeg det siste halvåret har fått en deel spørsmål hehe :-) Jeg kommer til å plukke ut noen av kommentarene og da senere svare på de med de rådene jeg har ♥ Ingen spørsmål er dumme, og det kan handle om hva som helst. Kjærlighet, guttetrøbbel, alkohol, dramaqueens, mobbing, kroppspress - anything! Spør i vei!Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits